WeightWorld

Alla recensioner

WeightWorld

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Logo Guldfynd
Guldfynd
2 recensioner

Om Guldfynd Guldfynd är en svensk butikskedja som säljer smycken, företaget grundades år 1951. Guldfynd är idag marknads...

WeightWorld

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och många försöker även göra det. Kosttillskott och vitaminer är något som är väldigt bra att få in i vardagen, eftersom vi som bor här i Norden inte alls får så mycket D-vitamin som vi egentligen skulle behöva. Det är även bra att ta olika sorters kosttillskott om man tex tränar eller om man har brist på någon vitamin eller mineral. Det finns många butiker både fysiska och även nätbutiker som säljer kosttillskott. Vissa föredrar att gå till en fysisk affär och fråga om hjälp när det kommer till dessa saker, medans andra föredrar att sitta hemma och forska om olika produkter och prylar och sedan beställa hem dem. Det finns många olika butiker som erbjuder olika sorters kosttillskott och liknande produkter, vissa online och andra inte. Men en av dessa företag som är verksamma på nätet är WeightWorld. 

Om du har frågor som tex: Hur fungerar leveranserna hos WeightWorld? Hur ska man göra om man är i behovet att returnera någon produkt man köpt från WeightWorld? Jag bor inte i Sverige, kan jag ändå handla hos WeightWorld? Om du har dessa frågor kan det vara bra att läsa andra personers recensioner, som de har skrivit efter att de har handlat hos WeightWorld. 

Mer information om företaget WeightWorld
Företaget grundades och lanserades under 2005 och är i dagsläget en av de ledande nätbutikerna i Sverige och i världen när det kommer till att nå sina hälso mål. Företaget har ett sortiment där det ingår en hel del olika produkter som ska öka ditt välmående, boosta din fitness samt reducera celluliter. 

Vad erbjuder WeightWorld sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som tex kostbehov, viktminskning, välmående, superfoods etc. Vet man exakt vad det är man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta just de produkterna. När man gör en beställning via hemsida så kommer leveransen att vara ungefär 3 – 5 arbetsdagar och man kan spåra paketet medans det är på väg till dig. Om man gör en beställning som överstiger 499 kr kommer frakten att vara gratis, annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad som man kan se innan man fullgör sin beställning. 

WeightWorld har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. När man först väljer att prenumerera på nyhetsbrevet kommer man att få en rabatt på sin första beställning. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos WeightWorld?
Är det så att man undrar över något kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då redan kommer att hitta svaret på sin fråga. Om man skulle vilja kontakta kundtjänsten så kan man göra det genom att ringa dem. 

Har du handlat hos WeightWorld? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget. 


WeightWorld.