Flex5X

Alla recensioner

Flex5X

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Logo Guldfynd

Guldfynd

2 recensioner

Om Guldfynd Guldfynd är en svensk butikskedja som säljer smycken, företaget grundades år 1951. Guldfynd är idag marknads...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Flex5X

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och många försöker även göra det. Kosttillskott och vitaminer är något som är väldigt bra att få in i vardagen, eftersom vi som bor här i Norden inte alls får så mycket D-vitamin som vi egentligen skulle behöva. Det är även bra att ta olika sorters kosttillskott om man tex tränar eller om man har brist på någon vitamin eller mineral. Det finns många butiker både fysiska och även nätbutiker som säljer kosttillskott. Vissa föredrar att gå till en fysisk affär och fråga om hjälp när det kommer till dessa saker, medans andra föredrar att sitta hemma och forska om olika produkter och prylar och sedan beställa hem dem. Flex5X är ett företag och en nätbutik som erbjuder sina kunder just kosttillskott. 

Om du har frågor som tex: Hur fungerar leveranserna hos Flex5X? Hur ska man göra om man är i behovet att returnera någon produkt man köpt från företaget? Jag bor inte i Sverige, kan jag ändå handla hos företaget? Om du har dessa frågor kan det vara bra att läsa andra personers recensioner, som de har skrivit efter att de har handlat hos företaget. 

Mer information om företaget Flex5X
Flex5X är grundat och lanserat i Sverige och de erbjuder sina kunder ett kosttillskott som ska se till att alla muskler och leder kan fungerar normalt i kroppen. Flex5X har funnits under flera års tid och är i dagsläget en av de populäraste kostillskotten för muskler och leder. 

Vad kan man hitta i Flex5X sortiment?
Kosttillskottet som företaget erbjuder innehåller flera olika naturliga ingredienser som tex kollagen, grukmeja och vitamin C. Kosttillskottet Flex5X fungerar som en prenumeration vilket betyder att man skapar ett konto på hemsidan och sedan kommer man med jämna mellanrum att få hem påfyllnad av kosttillskotet. När man gör den första beställning på hemsidan så kommer paketet att komma hem inom 5-7 arbesdagar. Efter det kan man välja om man vill ha en leverans med 60 dagars mellanrum eller var 4 månad. Är det så att man vill avbryta hela prenumerationen så ska man göra der 30 dagar innan nästa leverans. Är man osäker på om man kommer tycka om tillskottet eller inte så har man möjligeten att prova på det i 2 månader först. Alla leveranser kommer att levereras med Postnord. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Flex5X?
Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man antingen göra det via e-post eller genom att ringa dem på telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten så kan man gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Skulle det vara så att man är missnöjd över något produkt och känner behovet av att lämna in en reklamation så ska man börja med att kontakta företagets kundtjänst för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du handlat hos företaget? Om du har det kan du skriva en egen recension


Tips på olika kosttillskott.