Coldspring

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6.6 för Coldspring kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Coldspring:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Coldspring erbjuder bra kvalitetsprodukter och snabb leverans, med ett gott rykte för professionell hantering av fel i leveranser (100%). Vissa kunder har dock upplevt oärliga deals, vilket sänker förtroendet för företaget (25%). Kundtjänsten och kommunikationen får övervägande positiva recensioner, men det finns utrymme för förbättringar för att öka transparensen och pålitligheten (80%). Sammantaget är Coldspring ett pålitligt företag som erbjuder en positiv kundupplevelse, men vissa kunder kan ha svårt att lita på dem baserat på tidigare upplevelser med oärliga deals.

Produkt

“Oärlig deal”

“Balsam för själen”

“Snabb leverans och bra bemötande”

👍 3   👎 1

Coldspring har en snabb leverans och bra kundbemötande (75%), erbjuder bra kvalitet på produkterna (100%), men vissa kunder har upplevt oärliga deals (25%). Produkterna kan vara som balsam för själen (90%).

Leverans

“Oärlig deal”

“Snabb leverans och bra bemötande”

👍 2   👎 1

Coldspring har en snabb och professionell hantering av fel i leveransen (100%), snabb leverans och bra bemötande (100%), men ibland kan det förekomma oärliga deals (33%). Sammantaget erbjuder de en effektiv leveransservice med övervägande positiva recensioner.

Kundtjänst

“Balsam för själen”

“Snabb leverans och bra bemötande”

👍 3   👎 0

Coldsprings kundtjänst är känd för sin snabba och professionella hantering av fel i leveranser, vilket uppskattas av många kunder. Leveranserna är snabba och kunderna bemöts på ett bra sätt, vilket skapar en positiv kundupplevelse. Kundtjänsten kan vara som balsam för själen för många kunder. (100%)

Kommunikation

“Oärlig deal”

“Balsam för själen”

👍 1   👎 1

Coldspring får blandade recensioner när det gäller kommunikation. Vissa kunder upplever att företaget är oärligt (20%), medan andra tycker att det är som balsam för själen att kommunicera med dem (80%). Sammantaget verkar det finnas en del förbättringsområden när det gäller att vara transparenta och pålitliga i sin kommunikation.


Om Coldspring

Coldspring är ett amerikanskt företag specialiserat på natursten. De har varit verksamma i över 100 år och erbjuder produkter och tjänster relaterade till brytning, bearbetning och försäljning av natursten för olika ändamål inklusive monument, byggprojekt och landskapsarkitektur. Företaget är också känt för sitt engagemang i hållbarhetspraktiker inom stenindustrin.


Kontaktinformation

🌐 coldspring.seKategorier

Energi | Billig energi | Gas | Elektricitet