Coldspring

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6.6 för Coldspring kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Coldspring:

TrustPilot (3)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Coldsprings kundtjänst är känd för sin snabba och professionella hantering av fel i leveranser, vilket uppskattas av många kunder. Leveranserna är snabba och kunderna bemöts på ett bra sätt, vilket skapar en positiv kundupplevelse. Kundtjänsten kan vara som balsam för själen för många kunder. (100%)

“Balsam för själen”

“Snabb leverans och bra bemötande”

👍 3   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Cecilia Elofsson - 8 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Balsam för själen

Alexandra - 9 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans och bra bemötande