Autoexperten

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för Autoexperten kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Autoexperten:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Autoexperten har en trög webbsida med funktionsproblem vad gäller sökfunktionen (70%), men en enkelhet att genomföra betalning eller beställning (80%). Trots dessa hinder får de beröm för fin service och bemötande, samt snabbt och utmärkt arbete i verkstaden, vilket gör dem till en supertillförlitlig verkstad (90%). Ett minus är den krångliga betalningsprocessen på hemsidan (60%), speciellt för mobilanvändare och Iphone 14 Pro-användare (55%). Men trots detta får de beröm för smidig beställning (85%), även om vissa användare haft problem med betalning och funktionalitet på vissa enheter (70%).

“Bra och seriöst företag och hemsida”

👍 4   👎 15

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Torbjörn - 6 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra och seriöst företag och hemsida