Autoexperten

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för Autoexperten kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Autoexperten:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Autoexperten erbjuder snabb och effektiv service med hög servicenivå, vilket uppskattas av kunderna (80%). Trots vissa leveransproblem och förseningar, lyckas företaget lösa situationen med hjälp av bra kundservice och effektiva åtgärder (85%). Det finns dock vissa webbsida och sökfunktionsproblem som kan förbättras för en smidigare användarupplevelse (70%). Sammantaget erbjuder Autoexperten en snabb leverans till priser som uppskattas av kunderna, samt en bra service trots vissa leveransproblem (85%).

“Snabb leverans och gratis leverans till butik. Föredrar hemleverans.”

“Snabba leveranser”

👍 63   👎 17

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Hansi Kantelinen - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans och gratis leverans till butik. Föredrar hemleverans.

Rickard Nilsson - 10 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabba leveranser
  • Trevlig personal i butik