Autoexperten

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Autoexperten kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Autoexperten:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Autoexperten får mycket positiv respons när det gäller kundtjänsten enligt recensionerna. Kunder uppskattar den trevliga och serviceinriktade personalen, snabb och effektiv service samt professionellt agerande från företaget. Flexibilitet och personlig kontakt är också något som uppskattas. Jesper från Autoexperten servicecenter får särskilt beröm för sitt engagemang och effektiva lösningar på kundärenden, vilket ökar kundens trygghet och skapar lojalitet. Å andra sidan finns några negativa recensioner som påpekar problem med otillräcklig service och oprofessionellt bemötande. Sammantaget verkar kundtjänsten på Autoexperten vara professionell och tillmötesgående (72%).

👍 173   👎 24

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.