Autoexperten

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för Autoexperten kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Autoexperten:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Autoexperten erbjuder högkvalitetsprodukter och snabb service (80%). Kundtjänsten är professionell och tillmötesgående med beröm för engagerad personal (72%). Kommunikationen är korrekt och effektiv (100%), även om det finns utmaningar med webbplatsens användarvänlighet (70%). Trots vissa leveransproblem (85%) och bristande återbetalningspolicy (25%), Autoexperten anses vara en pålitlig och professionell verkstad med rum för förbättring framförallt gällande webbplatsens funktionalitet.

Produkt

“Ovanlig bilmodell”

“Bra och seriöst företag och hemsida”

👍 79   👎 15

Autoexperten erbjuder kvalitetsprodukter och har en positiv inställning (75%) samt möjliggör enkel betalning eller beställning (70%). Deras service är snabb och effektiv med väl genomförda arbeten (80%), även vid akuta situationer som punkteringar (90%). Vissa kunder har dock upplevt små problem med betalning på hemsidan och bristande kommunikation om ventiler (50%). Sammantaget ger Autoexperten en pålitlig och professionell service med hög produktkvalitet, men det kan finnas utrymme för förbättringar vad gäller webbplatsens användarvänlighet. (80%)

Leverans

“Snabb leverans och gratis leverans till butik. Föredrar hemleverans.”

“Snabba leveranser”

👍 63   👎 17

Autoexperten erbjuder snabb och effektiv service med hög servicenivå, vilket uppskattas av kunderna (80%). Trots vissa leveransproblem och förseningar, lyckas företaget lösa situationen med hjälp av bra kundservice och effektiva åtgärder (85%). Det finns dock vissa webbsida och sökfunktionsproblem som kan förbättras för en smidigare användarupplevelse (70%). Sammantaget erbjuder Autoexperten en snabb leverans till priser som uppskattas av kunderna, samt en bra service trots vissa leveransproblem (85%).

Kundtjänst

“Bra och seriöst företag och hemsida”

“Trevlig personal i butik”

“Fruktansvärt bemötande”

“Krävde kvitto trots betalningsbevis”

“Krävde lämna batteriet kvar i två dagar”

“Chef på Autoexperten i Lund löste situationen bra”

👍 173   👎 24

Autoexperten får mycket positiv respons när det gäller kundtjänsten enligt recensionerna. Kunder uppskattar den trevliga och serviceinriktade personalen, snabb och effektiv service samt professionellt agerande från företaget. Flexibilitet och personlig kontakt är också något som uppskattas. Jesper från Autoexperten servicecenter får särskilt beröm för sitt engagemang och effektiva lösningar på kundärenden, vilket ökar kundens trygghet och skapar lojalitet. Å andra sidan finns några negativa recensioner som påpekar problem med otillräcklig service och oprofessionellt bemötande. Sammantaget verkar kundtjänsten på Autoexperten vara professionell och tillmötesgående (72%).

Kommunikation

“Snabb leverans och gratis leverans till butik. Föredrar hemleverans.”

“Bra och seriöst företag och hemsida”

👍 48   👎 12

Autoexperten har positiva aspekter som snabb fakturering (100%), enkel beställningsprocess (100%), och excellent kundkontakt för frågor och problem (100%). De erbjuder korrekt information gällande pris och tidsplanering (100%) samt tydlig spårningsinformation (100%). Däremot har de utmaningar som en trög webbsida och problem med sökfunktionen (50%), samt krånglig betalning och beställning online (50%). Några kunder upplever också problem med att betala via mobila enheter som Iphone 14 Pro (50%). Sammantaget ger Autoexperten ett bra intryck med bra service och kommunikation, men behöver förbättra sin webbplats och betalningsfunktioner.

Webbplats

“Bra och seriöst företag och hemsida”

👍 4   👎 15

Autoexperten har en trög webbsida med funktionsproblem vad gäller sökfunktionen (70%), men en enkelhet att genomföra betalning eller beställning (80%). Trots dessa hinder får de beröm för fin service och bemötande, samt snabbt och utmärkt arbete i verkstaden, vilket gör dem till en supertillförlitlig verkstad (90%). Ett minus är den krångliga betalningsprocessen på hemsidan (60%), speciellt för mobilanvändare och Iphone 14 Pro-användare (55%). Men trots detta får de beröm för smidig beställning (85%), även om vissa användare haft problem med betalning och funktionalitet på vissa enheter (70%).

Returpolicy

“Krävde lämna batteriet kvar i två dagar”

👍 0   👎 4

Autoexperten har en strikt ingen återbetalningspolicy, vilket kan vara bra för att undvika missbruk av systemet (25%), men kan vara besvärligt för kunder som behöver returnera defekta produkter (75%). De verkar också ha problem med att hantera kundens egendom under leverans, vilket kan påverka kundens tillit till företaget (50%). Det finns rapporter om slarv med installationen av däckventiler, vilket kan vara en säkerhetsrisk och påverka kundens köpupplevelse (50%).


Om Autoexperten

Autoexperten är en rikstäckande bilverkstad med 430 verkstäder. De erbjuder bilreparation och bilservice för de flesta bilmärken. Företaget grundades 1996 i Sollentuna och har en affärsidé som innebär att de ska förse fordonsmarknaden med rätt produkter och kompetens. Kunden kan köpa bildelar och verktyg på deras webbshop samt få prisuppgifter för verkstadsbesök. Autoexperten har även guider för att utföra vissa reparationer själv. Varor köpta på webben har 3 års garanti och kunden behåller sin nybilsgaranti vid service hos Autoexperten. Kunden kan kontakta företaget via telefon eller mail och har 30 dagars ångerrätt för köp gjorda online. Kunden har möjlighet att sätta en prisgräns på sina uppdrag för att undvika överraskningsfakturor.


Kontaktinformation

🌐 www.autoexperten.seKategorier

Biltjänster | Övriga Biltjänster