OmdömesStälle

  Recensioner Interflora

  Om Interflora

  Interflora är ett svenskt företag inom blomsterfackhandel och blomsterförmedling, i Sverige finns det cirka 600 blomsterbutiker och på Interfloras huvudkontor arbetar det ca 40 medarbetare. Interfloras vision är att få människor att älska både blommor och varandra, vilket Interflora kallar The Flower Effect. Detta företag tror att det bästa möjliga sättet att visa känslor är genom att skicka blommor till varandra, eftersom leendet hos den som får blommorna är så äkta. Man blir så lycklig utav en bukett blommor eftersom de kan förvandla ett helt rum, de doftar så gott och man blir så lycklig i själen både av att ge och få en bukett blommor. Butikskedjan Interflora representeras i 150 olika länder och de har 56 000 butiker runt om i världen som kan förmedla blommogram.

  Vad erbjuder Interflora?

  Butikskedjan Interflora är så mycket mer än bara en blomsteraffär, hos dem finns det floristiska hantverk, inspiration och service och hos dem kan du hitta olika buketter blommor till både fest och vardag. På Interfloras hemsida kan du gå in och kolla på alla de vackra buketterna och antingen beställa en till dig själv eller till någon annan. Förutom att du kan hitta fina färgsprakande buketter men du kan även förgylla buketten du vill ha med ett vackert doftljus, god choklad eller inredning till hemmet. Du kan både beställa buketter via företagets tydliga hemsida eller så kan du gå in i någon utav de närmaste Interflora butikerna och känna, se och uppleva allt som finns där inne. Interflora erbjuder ett stort och brett sortiment just för att du som kund ska kunna hitta något specifikt till dina speciella tillfällen i livet, Interflora gör även sina buketter enligt säsong och de variera därför i utseende.

  Om du vill beställa en fin bukett vi Interflora och gör det på vardagar innan kl. 14 och på lördagar innan kl. 12 med hemleverans kommer de att kunna leverera blommorna samma dag. Inom Sverige är budavgiften för hemleverans av ett blommogram 99 kronor. Interflora kan inte garantera exakta leveranstider men de gör alltid sitt bästa för att deras kunders önskemål ska hållas. Normalt kommer leveranser på vardagar kl. 9-20 och på lördagar kl. 11-17, men om du vill kan du även välja att hämta ut din bukett i närmaste Interflora butik. Interflora erbjuder öppet köp inom 30 dagar så länge produkten är oanvänd och obruten.

  Kontakta Interflora

  Om du har några frågor till företaget om deras buketter eller blommor eller vad som helst kan du kontakta dem via telefon eller mejl. Du kan även gå in i någon utav deras många butiker eller så kan du gå in på facebook och ställa din fråga där. Interflora svarar på sina mejl och andra meddelande så snabbt det bara kan vilket vanligtvis är inom 48 timmar.

  Har du köpt blommor via Interflora?

  Har du någonsin köpt en bukett utav Interflora? Skriv då en egen recension om företag och berätta vad du tyckte om dem, var kvaliteten bra, leveransen och service? Skriv och förmedla dina tankar.

  Kolla in denna infovideo om hur du bygger en egen blomkrans.

  Interflora
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (4)

  3.8
  25% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  4
  Tjänst
  rating
  3.6
  Prissättning
  rating
  3
  Leverans
  rating
  4.6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Vissna blommor

  Hej

  Jag beställde blommor från er i går till min frus födelsedag och tyvärr så hade de redan börjat vissna.

  Mvh

  Tommy

  Av: Tommy Reuter22-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  6.5
  rating

  gamla, döende bukett

  Jag är inte nöjd alls. Inte säkert att det är interflorans fel, kanske är det deras fel som beställt, men.
  Jag blev jätteglad när jag fick höra/ veta att kommer att få blommor via Interflora, jag kollade websidan oh där ser man underbara buketter. Jag kunde knappt vänta. Och då blev jag så ledsen när jag såg mina som var döende, och såg gammalt ut. synd att man kan in bifoga bil.
  jag har aldrig fått så ful bukett.

  Av: Beatrix Markovics15-01-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2.5
  rating

  Sååå besviken

  Beställde en Septemberbukett till min mamma med mustiga höstfärger. Leveransen liknade mer en kondoleansbukett med två trötta röda rosor. MYCKET BESVIKEN!!!

  Av: Stina Lindell 25-09-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  Oförskämd

  Hej
  Ringde er angående presentkort jag fått men inte kunnat utnyttja i tid då ni inte har något ombud här.
  Har varit i blomsterhandel här flera gånger som trott att dom skulle få bli ombud men som nu bad mej kontakta er Ang. Varför dom som enda blomsteraffär i staden inte har den möjligheten
  Ledsen och besviken över det direkt otrevliga bemötande jag fick vid min påringning som var en ren kränkning av min person och att jag hade utnyttjat presentkortet trots att här varken finns affären eller jag som rörelsehindrad haft möjligheten att ta mej till annan ort.

  Av: Ulla20-08-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Interflora

  Din recension

  FAQ

  Är Interflora ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Interflora. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.8/10, med 25% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Interflora?

  Interflora är huvudsakligen aktivt i Allmäntkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Florister. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Interfloras webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.