OmdömesStalle

  Recensioner Euroflorist

  Nästan alla människor blir glada då de får göra någon annan glad. Men ibland kan det vara svårt att finna tiden till att träffa människor man vill öga mor öga, och det kan ofta även hända att man bor på helt olika platser i landet eller till och med i världen. Men en sak man kan göra för att glädja någon annan är att skicka blommor hem till den personen. Det finns även så många olika blombuketter att välja mellan, det finns romantiska rosor, färgglada födelsedagsblommor eller förlåtande buketter. Runt om i Sverige, Skandinavien och Norden finns det många olika företag som fungerar som blombud, och ett av dessa företag är Euroflorist.

  Men hur ska man veta att blommorna verkligen kommer att komma fram? Och är blommorna verkligen fina d de anländer? Det är frågor an kanske undrar på men som är svåra att veta på förhand, då kan man läsa andra personers recensioner som redan har köpt blommor hos Euroflorist.

  Mer information om företaget Euroflorist

  Euroflorist är ett företag som förmedlar blommor i Europa, och de har ett nätverk av florister i 11 olika länder. Euroflorist tillhör en internationell organisation vilket innebär att de hjälper sina kunder skicka blommor till länder runt om i hela världen. Detta företag har erfarenhet inom branschen och de som arbetar på Euroflorist har levererat blommor i över 30 år till många olika länder runt om i världen. Inne på företagets hemsida finns mer information om hur hela processen går till.

  Euroflorist.

  Vad erbjuder Euroflorist sina kunder?

  Euroflorist har en nätbutik där man kans e alla de olika buketterna och även ett flertal olika kategorier på buketter. I nätbutiken kan man sedan välja den buketten man skulle vilja skicka till någon och efter det kommer ditt bud att skickas till en florist som sedan kommer att skapa den bukett du valt. På företagets hemsida finns det kategorier som tex dagens deal, bästsäljare, begravning, födelsedag etc. Man kan även kolla in kategorin som heter inspiration och tips för att läsa lite råd om vad för bukett man ska ge bort.

  Euroflorist har sitt eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. De har även olika konton på de flesta sociala meder där man kan följa dem och se olika buketter som man sedan kanske vill skicka till någon.

  Hur kan man kontakta kundtjänsten hos Euroflorist?

  Om man undrar över något och skulle vilja kontakta företagets kundtjänst och ställa sin fråga kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan gå in på fliken ”vanliga frågor och svar”, chansen är stor att man kommer hitta svaret på sin fråga där. Om inte så kan man kontakta kundtjänsten. Kundtjänsten hos Euroflorist kan nås antingen via telefon, e-post eller så kan man chatta med dem direkt inne på hemsidan för att få ett snabbt svar på sin fråga.

  Har du skickat någon blombukett via Euroflorist? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.

  Euroflorist
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Oproffsig hantering av totalmissar

  Alla kan göra missar men det är när de ska klaras ut som det avgörs om man är professionell eller ej. Euroflorists kontors hantering av missarna med vår beställning är under all kritik.
  Man missar datumet för det som skulle bli 70-årsöverraskning, tror att det är en vecka tidigare. Ringer MOTTAGAREN och ursäktar att man inte har de blommor som beställts. Levererar sedan en dag för sent, efter påminnelser.
  Euflorists kundavdelning svarar på mejl men inte på frågorna om missarna och hur de ska kompenseras. Ingen ursäkt för att mottagaren kontaktats som om den varit beställare. Ingen ursäkt för att blomleveransen först planeras för tidigt, avslöjas, och sedan ändå levereras för sent. Kundavdelningen påstår sig försöka kontakta lokala blombudet och skriver att den har ansvar, men tar inget ansvar själva.
  Om Euflorist tar hand om sina egna lokala blombud lika illa som oss blombeställare så är det illa. Undra på att seriositeten glappar i alla led.
  Ni behöver inte auto-svara att vi ska kontakta kundavdelningen. Det är alltså redan gjort och den kontakten inger knappast förtroende.

  Av: CL23-10-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Euroflorist

  Din recension

  FAQ

  Är Euroflorist ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Euroflorist. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Euroflorist?

  Euroflorist är huvudsakligen aktivt i Allmänt kategorin, mer specifikt inom Florister. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Euroflorist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.