6 företag

Florister

...

  Florister

  Om du vill köpa en vacker bukett blommor för att ge bort eller dekorera hemmet med så kommer du behöva besöka en florist. En florist är någon som har specialiserat sig på att tillverka och sälja vackra buketter till event, högtider eller för att dekorera och liva upp hemmet. Tidigare var de flesta florister endast aktiva i fysiska butiker men tack vare internets möjligheter finns det allt fler florister som säljer blommor och buketter på nätet. 

  När du köper av en florist online beställer du blommorna som levereras till önskad adress. Du kan skicka blommor till någon du bryr dig om eller varför inte till dig själv. Vi har gjort en översikt över alla de företag och florister som erbjuder blommor för hemleverans. Läs erfarenheter, åsikter och recensioner för att veta vem du ska gå till för de bästa blommorna och de vackraste buketterna. Vilka florister ska du besöka och vilka ska du undvika? Hjälp andra genom att lämna din egna recension.


  Logo FloraQueen

  FloraQueen

  0 recensioner

  Om FloraQueen Företaget grundades i huvudkontoret i Barcelona 2004, då började de med en liten hemsida och erbjöd några...

  Logo Interflora

  Interflora

  6 recensioner

  Om Interflora Interflora är ett svenskt företag inom blomsterfackhandel och blomsterförmedling, i Sverige finns det cirka 600 bloms...

  Logo Euroflorist

  Euroflorist

  15 recensioner

  Nästan alla människor blir glada då de får göra någon annan glad. Men ibland kan det vara svårt att finna ti...

  Logo Fernsnpetals

  Fernsnpetals

  0 recensioner

  Blommor är något man kan ge bort till nästan vem som helst till vilka som helst olika tillfällen. Man kan ge bort en bukett ti...

  Logo Floom

  Floom

  0 recensioner

  Blommor och buketter är något som är väldigt fint att kolla på men man kan även ge bort en blombukett till näs...

  Logo 1800 Flowers

  1800 Flowers

  0 recensioner

  Blommor är något som kan användas i typ alla situationer som finns. Man kan ge bort en bukett då man firar något fantas...

  Florister

  Behöver du blommor till ett evenemang under en högtid? Vill du uppvakta någon du tycker om eller vill du visa ditt stöd vid någons bortgång? Att ge blommor är ett traditionellt sätt att visa uppskattning eller ge stöd åt någon som behöver. Vid högtidliga tillfällen används blommor som dekorationer och ibland används även blommor för att ge meddelanden åt andra personer. 

  Det brukade vara vanligt att gå till en florist i en fysisk affär för att köpa blommor till högtidliga tillfällen och fester. Idag finns fler möjligheter och idag kan du till och med beställa blommor via nätet. På den här sidan hittar du ett flertal florister och blomsterhandlare som erbjuder blommor till olika tillfällen, samt kan ge dig råd om vilka blommor just du behöver till just din fest.

  Hur recenserar jag en florist?
  Har du egna erfarenheter av att ha köpt blommor till ett visst tillfälle? Bra! Då kan du lämna din recension hos oss. När du bedömer en florist finns ett flertal frågor du kan ställa dig så att du ska kunna ge så rättvis bedömning som möjligt samtidigt som du hjälper andra användare att välja rätt florist. Nedan har vi samlat en lista med frågor som är bra att ställa sig när man bedömer ett företag:

  Kundservice
  Hur var kundservicen hos floristen? Kunde de svara på mina frågor och blev jag vänligt bemött? Fick jag hjälp med att välja blommorna och kunde de ha gjort någonting bättre?

  Blommornas kvalitét
  Hur var blommorna jag fick? Blev jag nöjd? Höll de sig länge och var de vackert arrangerade? Fick jag de blommor jag ville ha eller blev det något missförstånd på vägen? Var blommorna som jag förväntade mig?

  Leverans
  Levererades blommorna till rätt adress? Hur snabb var leveranstiden och höll sig blommorna fräscha tills de hade nått fram? Skadades blommorna i transporten eller var de i gott skick när de kom fram? Kunde floristen ha förbättrat leveransen på något sätt?

  Har du beställt blommor av en florist och vill dela med dig av dina synpunkter? Lämna då din recension hos oss och hjälp andra att välja rätt när de behöver blommor till en tillställning.