Airtours

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Airtours kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Airtours:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Enligt recensionerna har Airtours blandade omdömen om sin kommunikation. Å ena sidan uppskattas bra service, flexibilitet och tillmötesgående (70%), samt trevliga och hjälpsamma reseledare (50%). Å andra sidan kritiseras företaget för dålig kommunikation vid inställda resor (40%), samt för att inte svara i telefon eller ha långsam svarstid på mail (30%). Det finns också klagomål om prishöjningar och bristande information om förändringar (40%). Sammanfattningsvis verkar Airtours erbjuda en bra resa med bra service och trevliga guider, men det finns utrymme för förbättringar inom kommunikationen med resenärerna.

👍 32   👎 42

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.