Vueling

19 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4.6 för Vueling kommer från 19 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Vueling:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Vueling har en obekväm webbplats (20%) och ett besvärligt bokningssystem (30%), men är lätt att checka in på (70%). Tyvärr saknas tillgång till credit på grund av raderade bokningsnummer och det finns bristfällig kommunikation gällande bokningsnummer (40%). Trots negativa recensioner kan det vara så att de som är nöjda inte bryr sig om att skriva, vilket kan påverka uppfattningen om företaget. Företaget har upprört vissa kunder till den grad att de bojkottar företaget (10%).

“Bra flygresa”

👍 2   👎 8

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Mirva Åström - 7 år sedanTrustpilot 🔗

  • Bra flygresa