Vueling

19 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4.6 för Vueling kommer från 19 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Vueling:

TrustPilot (19)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Vueling har en bristfällig returpolicy med många nackdelar. Kunden har svårt att få tillbaka hela beloppet vid inställda flygningar, inklusive kostnader för medicin. Dessutom upplevs långa väntetider för återbetalning och svårigheter att använda tillgänglig kredit. Diskriminering baserat på hudfärg har också förekommit. Sammantaget ger detta intrycket av att Vueling inte prioriterar kundens välbefinnande och rättigheter, vilket kan leda till otillfredsställelse och förlorade pengar för resenärer. (38%)

“Vueling ställde in flyget två gånger”

“Ersättning nekades trots inställd transfer”

“Långsam återbetalning av pengar”

👍 0   👎 21

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Anders Svensson - 14 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Vueling ställde in flyget två gånger
  • Ersättning nekades trots inställd transfer
  • Låga priser genom oseriösa metoder

Oskar - 8 år sedan Trustpilot 🔗

  • Värdelösa!!!!
  • Långsam återbetalning av pengar
  • Dålig kommunikation vid inställt flyg
  • Svårt att få kontakt via telefon och e-post