VitaminExpress

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för VitaminExpress kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för VitaminExpress:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. VitaminExpress har en snabb leverans (100%) och produkten är i lager (100%), vilket är positivt. Tyvärr verkar det finnas problem med faktureringen, och vissa kunder har fått oväntade avgifter efter leverans (50%) samt oönskade extra fakturor (50%). Det har även förekommit bluffakturor och påståenden om att produkten inte beställts av kunden (40%), vilket är frustrerande för kunderna. Gratis frakt verkar inte vara verkligt i vissa fall (80%). Totalt sett verkar VitaminExpress leverans ha både positiva och negativa aspekter.

“Gratis hemleverans men fakturerad efteråt”

“Varning”

👍 3   👎 7

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Ramazan Husein gultekin - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Gratis hemleverans men fakturerad efteråt
  • Produkten skickades inte som beskrivet
  • Problem med fakturering
  • Bristande kommunikation om kostnader

Susanne Pollack - 10 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Skitbolag
  • Lurendrejeri
  • Varning
  • Har inte ens en kundsupport
  • Lurar gammal människor