VitaminExpress

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för VitaminExpress kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för VitaminExpress:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kommunikationen på VitaminExpress får ett betyg på 20 % positivt och 80 % negativt enligt recensioner. Kundtjänsten svarar inte på förfrågningar och det förekommer problem med beställningar och fakturor. Dessutom kan det uppstå oväntade avgifter efter leverans och gratis frakt erbjuds inte som utlovat. Å andra sidan har vissa kunder upplevt positiva effekter på sina knän efter att ha använt Collagen Plus tabletter. Overall, kommunikationen på VitaminExpress verkar vara bristfällig och kan förbättras för att öka kundnöjdheten.

“Bristande kommunikation om kostnader”

“Varning”

👍 1   👎 8

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Ramazan Husein gultekin - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Gratis hemleverans men fakturerad efteråt
  • Produkten skickades inte som beskrivet
  • Problem med fakturering
  • Bristande kommunikation om kostnader

Susanne Pollack - 10 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Skitbolag
  • Lurendrejeri
  • Varning
  • Har inte ens en kundsupport
  • Lurar gammal människor