VitaminExpress

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för VitaminExpress kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för VitaminExpress:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. VitaminExpress kundtjänst har brister då de inte svarar på förfrågningar eller ger respons på begäran om retur-sedel. Det har också förekommit problem med beställningar, fakturor och oväntade avgifter efter leverans. En del kunder har även upplevt att de får oönskade extra fakturor och fakturor trots att det skulle vara gratis. Trots detta finns det positiva recensioner om effekten av Collagen Plus tabletter med ökad mobilitet i knän och bra rekommendationer för produkterna. Det är dock viktigt att notera att vissa kunder har haft svårigheter att avbryta abonnemang och få personuppgifter raderade, vilket är en nackdel. (67%)

“Skitbolag”

“Har inte ens en kundsupport”

“Lurar gammal människor”

👍 4   👎 11

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Susanne Pollack - 10 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Skitbolag
  • Lurendrejeri
  • Varning
  • Har inte ens en kundsupport
  • Lurar gammal människor