tyg

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för tyg kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för tyg:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Tyg's hemsida har ett helt ok utbud av tyger, men problem med kontaktalternativ och betalning (50%). Kundtjänsten är bra och löser problem snabbt, men leveransen kan vara långsam och tyget kan vara fel färg (30%). Det är svårt att få kontakt med företaget och beställa provbitar utan diverse nummer (20%). Leverans sker från Tyskland trots svensk domän, vilket kan ge försenade leveranser och problem med betalning via Klarna (20%). Sammantaget erbjuder Tyg en enkel och smidig beställningsprocess med ett helt ok utbud, men har brister i leverans och kundservice samt i kontaktalternativ och betalningssystem.

👍 4   👎 20

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.