TT-Line

8 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6.6 för TT-Line kommer från 8 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för TT-Line:

TrustPilot (8)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. TT-Line erbjuder bekväma resor med effektiv bokning och ombordstigning, bra hytter och frukost samt bra pris på bilplacering. Däremot finns det utmaningar som ofräsch hytter och dåligt städade utrymmen, samt problem med kommunikation, punktlighet och hygien ombord. Trots vänlig servicepersonal och generös returpolicy kan företaget förbättra kundservicen och upprätthålla en högre standard på resorna (70%) .

Produkt

“Färjan var mycket försenad, ingen information gavs, smutsig hytt”

“Maten var halvvarvet.”

“Bra hytt”

“Gråa köttbullar, stenhårda”

“För länge stekt hamburgare”

“Okunniga kockar”

“Fortsätter på samma höga nivå”

👍 73   👎 135

TT-Lines produkter erbjuder en bekväm resrutt med effektiv bokning och ombordstigning. Fördelar inkluderar bra hytter och frukost (40%), möjlighet att enkelt ändra antal personer i hytten utan kostnad (20%), och bra pris på bilplacering (10%). Dock finns det negativa aspekter såsom ofräsch och dåligt städade hytter (30%), smutsiga leksaker i lekrummet (10%), och problem med att lägga till laddning för bilen under resan (10%). Sammantaget ger TT-Line en bra resa med några förbättringsmöjligheter.

Leverans

“3 timmars försening var ej ok.”

“Försening i leveransen”

“Förhindrar problem under resan”

“Gråa köttbullar, stenhårda”

“Lång väntetid på hamburgaren”

“Inställd färja utan information till resebyrån”

👍 35   👎 89

TT-Line erbjuder en effektiv bokning och ombordstigning utan väntetid (33%), men tyvärr är färjorna ofta försenade vilket kan leda till inställda avgångar (29%). Trots vissa negativa aspekter som fel hyttar och förseningar, erbjuds en bra organisation av på- och avkörning (14%) och bra mat ombord (11%). Tyvärr är hytterna ibland ofräscha och dåligt städade (13%), vilket kan påverka resupplevelsen negativt. Sammantaget erbjuder TT-Line en bekväm resa men har utrymme för förbättringar när det gäller punktlighet och hygien ombord.

Kundtjänst

“Idiotiskt och otrevligt svar när slutligen kontaktad via e-post”

“Bokning och incheckning var helt ok.”

“Förhindrar problem under resan”

“Toppbetyg”

“Fortsätter på samma höga nivå”

“Inställd färja utan information till resebyrån”

“Kreditnota saknas för inställd resa”

“Okunnig personal i Trelleborg”

👍 52   👎 80

TT-Line erbjuder professionell och trevlig servicepersonal som är hjälpsam och vänlig. Reservationen är effektiv och incheckningen smidig utan väntetid. Dock kan det vara svårt att få tag på dem via mail, med långsamma svarstider och höga telefonkostnader. Vissa upplever bristande renlighet i hytterna och problem med att ändra bokningar. Sammantaget ger TT-Line en bra resa med vänlig personal, men det finns utrymme för förbättringar på kundservicefronten. (70%)

Kommunikation

“Riktigt dålig service”

“Svårt att kontakta via e-post, tar 48 timmar att få svar, dyrt att ringa”

“Idiotiskt och otrevligt svar när slutligen kontaktad via e-post”

“Bokning och incheckning var helt ok.”

“Fortsätter på samma höga nivå”

“Inställd färja utan information till resebyrån”

👍 37   👎 89

TT-Line har en effektiv bokningsprocess online med översiktliga priser och datum (90%), men vissa kunder har haft problem att lägga till tjänster eller få klar information om förseningar (60%). Flexibiliteten med Flexi Plus-biljetter ger lugn vid eventuella ändringar (80%), men vissa kunder har beskrivit att vissa avgångar ständigt är inställda utan förvarning (40%). Personalen anses vara trevlig och hjälpsam (85%), men det är svårt att få tag på dem via mail med lång svarstid och otrevliga svar (70%). Sammantaget har TT-Line en bekväm resrutt och fungerande organisation, men det finns vissa brister i kommunikationen och tillgängligheten.

Webbplats

👍 9   👎 8

TT-Lines webbplats har en användarvänlig bokningsprocess och enkel incheckning (80%), men tyvärr upplever vissa användare problem med att lägga till extra tjänster och laddning på resan (60%). Trots detta erbjuds bättre mat och faciliteter på nya båtar med bibehållen prisnivå jämfört med de äldre båtarna (70%). Sammantaget är det enkelt att boka en hytt och navigera på sidan, men det finns fortfarande vissa problem med funktionaliteten på olika enheter och webbläsare (50%).

Returpolicy

“Inställd färja utan information till resebyrån”

“Kreditnota saknas för inställd resa”

👍 3   👎 5

TT-Line har en generös returpolicy med möjlighet att ändra antal personer i hytten utan extra kostnad (100%), vilket ger flexibilitet och trygghet för resenärer. Tyvärr har vissa kunder upplevt problem med sängarna och ofräsch mat, vilket ledde till missnöje och avståndstagande från framtida resor med företaget (0%).


Om TT-Line

TT-Line är ett rederiföretag som specialiserar sig på passagerar- och frakttransport via färjor. Företaget grundades 1962 och är känt för att bedriva trafik över Östersjön, särskilt mellan Tyskland och Sverige. TT-Line erbjuder regelbundna färjetjänster som förbinder viktiga hamnar som Trelleborg i Sverige med Rostock och Travemünde i Tyskland. Deras fartyg är utrustade för att hantera både personbilstransporter och tung last, vilket gör dem till en viktig aktör inom transporter i Östersjöregionen. TT-Line fokuserar på kundnöjdhet och miljövänliga transporter och strävar efter att erbjuda effektiva och hållbara sjötransportslösningar.


Kontaktinformation

Hamngatan 9

23142 Trelleborg

Sverige

📧 kundtjanst@ttline.se

☎ 0900-1112031 (1,50 kr/min)

🌐 www.ttline.comKategorier

Semestrar & Resor | Gruppresor