OmdömesStalle

  Recensioner Skillshare

  Att lära sig nya saker tycker många om. Många drömmer om att lära sig ett nytt språk någon dag, man vill lära sig laga riktigt god mat, eller så vill man kanske bli bättre på att analysera sig själv. Vill man lära sig något nytt så kan man såklart läsa på nätet och försöka hitta olika kurser som går nära där man bor. Men nuförtiden behöver man inte ens boka en fysisk kurs utan i dag är det möjligt att helt online gå en kurs och lära sig nya saker. När det kommer till kurser online så finns det olika hemsidor och företag som erbjuder dem. Vissa hemsidor har valt att ha ett sortiment av kurser som är specifika, medans andra företag har olika typer av kurser för alla. Skillshare är en hemsida där det är möjligt att lära sig saker inom olika ämnen.

  Om man känner sig missnöjd över någon kurs man redan betalat för via Skillshare, hur ska man göra då? Om man vill byta en kurs mot en annan och hur fungerar alla betalningar som sker via Skillshare? Det är frågor där svaren kan finnas i recensioner.

  Information om tjänsten Skillshare

  Skillshare är ett företag och en hemsida som fungerar som en plattform som gör det möjligt för privatpersoner att online delta i olika typer av kurser. Skillshare har funnits på marknaden under några års tid och via dem kan man antingen vara elev och gå kurser, men det ät även möjligt att vara lärare via dem och lära ut olika typer av kurser. Skillshare har även en app som kan laddas ner till både android och IOS för att via mobilen eller plattan delta i kurser.

  Bookeas tre tjänster – ge ut din bok med Bookea FI

  Det som erbjuds vis Skillshare

  Skillshare har ett urval av olika kurser som kan vara tex inom musik, kreativt skrivande, animering, illustrering och så vidare. Det finns även filter som kunderna kan använda för att tex se endast de populära eller de senaste kurserna. Helt nya kunder har möjlighet att under sju dagars tid prova på själva tjänsten gratis och efter det välja om hen vill börja betala eller ej. Själva tjänsten fungerar som en prenumeration och priserna är antingen 96€ årligen eller 16% månatligen. För de kunder som väljer att uppgradera till premium så finns det tillgång till cirka 20 tusen olika kurser som det går att delta i.

  Hur Skillshare kan kontaktas

  Inne på företagets hemsida finns en “FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle det vara så att kunden inte hittar svaret på sin fråga eller om hen av någon annan orsak vill kontakta Skillshare så är det möjligt genom att skicka e-post till dem. Skulle kunden av någon anledning vilja lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta företaget.

  Har du gått någon kurs via Skillshare? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om deras urval av kurser, hur själva betalningen fungerade och även andra tankar och åsikter du kanske vill lägga till.


  Tips om man vill lära sig ett nytt språk.

  Skillshare
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Skillshare

  Din recension

  FAQ

  Är Skillshare ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Skillshare. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Skillshare?

  Skillshare är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Skillshare gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.