Loopsterpanel

Alla recensioner

Loopsterpanel

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo YouGov
YouGov
0 recensioner

Åsikter är något som alla vi har, och åsikterna skiljer sig även ofta från andras åsikter. Ofta är det...

Logo Gamekit
Gamekit
0 recensioner

Att spela och att hålla på med gaming är något som är väldigt populärt, och för varje dag som går ...

Logo Ratsit
Ratsit
0 recensioner

Om man kanske äger ett företag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon p...

Logo Blinkist
Blinkist
0 recensioner

Att lära sig nya saker tycker många om. Många drömmer om att lära sig ett nytt språk någon dag, man vill l&a...

Loopsterpanel

Nästan alla av oss skulle tacka ja till möjligheten att kunna sitta hemma på datorn och få pengar för det. Det är smidigt, man behöver inte lämna hemmet samt att man kan få pengar för att göra något som inte är så värst krävande. Men med dagens teknik och internet så är detta faktiskt möjligt, det finns i dagsläget flera olika hemsidor där man kan gå in, fylla i olika undersökningar och sedan få betalt för detta. Dessa hemsidor betalar inte ut stora summor men det kan vara ett bra alternativ för personer som studerar, mammor eller pappor som är hemma med en bebis eller till någon person som förtillfället är mellan två stycken jobb. Om man undrar var man kan hitta sådana hemsidor så är tex Loopsterpanel en av dem. 

Hur mycket måste jag jobba för at få pengar från Loopsterpanel? Finns det en viss mängd som jag måste jobba för att få ut mina pengar eller finns det en gräns som jag inte får jobba över. Det är alla frågor som man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner, personer som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer information om Loopsterpanel
Företaget och hemsidan är verksamt i flera olika länder runt om i Norden och Europa men företaget lanserades och grundades i Hamburg. Loopsterpanel fungerar som en undersökningsportal där man kan delta i olika marknadsundersökningsstudier som man sedan får betalt för. Som medlem på denna hemsida kan man delta i dessa undersökningar så länge man har en mobil, surfplatta eller tillgång till en dator. 

Vad erbjuder Loopsterpanel sina kunder?
Att registrera sig på hemsidan Loopsterpanel är helt gratis och man kommer sedan att förtjäna pengar på de undersökningar som man väljer att göra. Per undersökning kommer man att tjäna mellan 0,20 – 3,50 € och det varierar beroende på längd och omfattning. Man kan helt själv välja vilka undersökningar man vill delta i och dina svar kommer att vara helt anonyma och användas för statistik. Man kommer inte att ha någon skyldighet att ingå i vissa undersökningar och de personuppgifter som man är tvungen att fylla i på hemsidan kommer inte att vidarebefordras till någon annan hemsida. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Loopsterpanel?
Är det så att man har några frågor eller funderingar till företaget så kan man komma i kontakt med dem genom att antingen ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller så kan man chatta direkt med dem inne via deras hemsida. Men innan man kontaktar företagets kundtjänst så kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Är det så att man känner sig missnöjd över något så kan man lämna in en reklamation genom att först kontakta företagets kundtjänst för att sedan gå vidare med sitt ärende. 

Har du någon erfarenhet av företaget och hemsidan Loopsterpanel? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Vad är egentligen marknadsundersöknngar?