I-Say

Alla recensioner

I-Say

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Mobrog
Mobrog
0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

I-Say

För att klara sig behöver vi alla något typ av jobb eller något annan form av inkomst, eftersom pengar behövs och det kommer alltid att behövas. Allt som man kan tänka sig kan kosta ganska så mycket pengar samt att det känns som en trygghet att ha ett sparkonto med lite extra pengar ifall någon typ av olycka eller händelse skulle ske. Många har ett jobb som de antingen tycker om eller inte tycker om. Men det finns även många personer som av olika orsaker inte kan jobba eller som har svårt att hitta något som de verkligen är intresserade av. Men i dessa fall så finns det olika typer av hemsidor där man som privatperson kan fylla i olika enkäter för att antingen få presentkort eller pengar som belöning. Ett av dessa företag är I – Say. 

Kommer jag att få mina pengar om jag väljer att använda mig av tjänster som I – Say erbjuder? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget? Det är olika frågor so man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer om I – Say
Hemsidan I – Say är en el av företaget och tjänsten Ipsos som i sin tur grundades och lanserades under 1975. Ipsos är ett företag som är verksamma på marknaden som ett företag som har hand om olika typer av enkäter online i länder runt om i hela världen. I mer än 80 länder är företaget verksamma och i dag har de cirka 15 000 personer anställda. Varje år har Ipsos hand om cirka 70 miljoner intervjuer som sedan i sin tur är för 5 000 olika klienter. 

Vad erbjuder I – Say sina kunder?
Företagets hemsida fungerar som en tjänst där privatpersoner kan gå in och sedan kostnadsfritt skapa sig ett konto. Efter det får de personerna tillgång till olika typer av enkäter som de sedan kan fylla i hemma vid datorn som de sedan kommer att tjäna poäng på. De olika enkäterna som finns inne på hemsidan är värda olika många poäng och personen som ska göra dem kommer att på förhand kunna se hur många poäng de är värda. Efter det kan personen välja vilken typ av belöning hen vill ha utgående från sitt egna poängantal. 

Hur kan kundtjänsten hos I – Say nås?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där svaren till de oftast ställda frågorna finns. 

Har du använt dig av tjänster som I – Say erbjuder sina kunder? Om du har gjort det kan du gärna ta och berätta om hur poängsystemet fungerade, om man får sina pengar utgående från poäng och även om du har något annat att tillägga om dem. 


Tips på hur man spara pengar.