9 företag

Enkätundersökningar

...

  Enkätundersökningar

  Idag är nästan allt möjligt - till och med att tjäna pengar på undersökningar. Genom att svara på betalda enkäter online kan du spara pengar och få ersättning i form av priser och specialerbjudanden eller andra förmåner. Många undersökningspaneler erbjuder poäng som belöning för att svara på enkäter och dessa poäng kan sedan bytas ut mot presentkort, biobiljetter eller andra produkter. Medan en del företag använder sig av poängsystem betalar andra företag till och med ut pengar som belöning för att du deltagit i undersökningen. 

  Att svara på enkäter kan vara ett bra alternativ för den som vill vara med och påverka samtidigt som man får en liten ersättning. Så hur vet man egentligen vilket företag som är bäst? Vilket företag erbjuder de bästa belöningarna och var verkar din åsikt spelar mest roll? Finns det nackdelar med att svara på enkäter, eller fungerar det enkelt och du får dina belöningar som utlovat? Svar på dessa frågor kan du få genom att läsa recensioner av verkliga användare som har delat med sig av sina erfarenheter.
   


  Logo Toluna

  Toluna

  2 recensioner

  Vill du få din röst hörd? Vill du uttrycka dina tankar och åsikter? Vill du berätta vad du tycker om saker om ting? Om a...

  Logo YouGov

  YouGov

  0 recensioner

  Åsikter är något som alla vi har, och åsikterna skiljer sig även ofta från andras åsikter. Ofta är det...

  Logo Gamekit

  Gamekit

  0 recensioner

  Att spela och att hålla på med gaming är något som är väldigt populärt, och för varje dag som går ...

  Logo Loopsterpanel

  Loopsterpanel

  0 recensioner

  Nästan alla av oss skulle tacka ja till möjligheten att kunna sitta hemma på datorn och få pengar för det. Det är s...

  Logo Ratsit

  Ratsit

  0 recensioner

  Om man kanske äger ett företag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon p...

  Logo Allabolag

  Allabolag

  2 recensioner

  Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

  Logo Kundpanel

  Kundpanel

  0 recensioner

  Har du tänkt på alla beslut ett företag tar dagligen? Speciellt gällande sina produkter och tjänster? Ett företag ka...

  Logo Blinkist

  Blinkist

  0 recensioner

  Att lära sig nya saker tycker många om. Många drömmer om att lära sig ett nytt språk någon dag, man vill l&a...

  Logo Be Informed

  Be Informed

  0 recensioner

  Om man kanske äger ett företag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon p...

  Veelgestelde vragen

  Enkätundersökningar

  Att fylla i betalda enkäter online kan vara ett bra sätt att spara eller tjäna lite extra pengar. Många väljer att göra det vid sidan om sin primära inkomst och det kan även fungera som ett bra tidsfördriv, speciellt under regniga dagar. Företag som exempelvis Toluna Influencers och Loopsterpanel är företag som erbjuder olika typer av betalda undersökningar.

  Innan du börjar göra nätundersökningar kan det vara bra att bekanta sig med olika alternativ och ta reda på hur det egentligen fungerar.

  Samla poäng och få presentkort

  Undersökningspaneler använder ofta poängsystem. Det innebär att du får ett visst antal poäng per utförd undersökning och när du har samlat ihop till ett visst antal poäng kan du lösa in dessa mot ett presentkort. En del paneler erbjuder även biobiljetter eller andra produkter medan somliga företag till och med erbjuder riktiga pengar som betalas ut till ditt bankkonto. Enkelt, eller hur?

  Kan vem som helst svara på undersökningar?

  Ja. I princip kan vem som helst delta i undersökningar på nätet. För de flesta undersökningar söker man dock en specifik grupp deltagare, vilket innebär att du inte kan delta i undersökningen såvida du inte tillhör just den gruppen. Till exempel, i en undersökning som är specifikt riktad till icke-rökare kan rökare inte delta. Tänk även på att en del undersökningspaneler kan ha åldersgränser på vem som får registrera sig och delta i undersökningarna. Läs mer om detta på företagens hemsidor.

  Hur mycket kan man tjäna genom att svara på betalda enkäter?

  Svaret är enkelt: ju fler enkäter du svarar på desto mer kan du tjäna. Belöningen varierar beroende på vilken undersökning du gör; detta bland annat eftersom olika enkäter tar olika lång tid att svara på. 

  Vill du tjäna lite extra pengar och funderar på att delta i undersökningar för att samla poäng? För att ta reda på vilken panel som är bäst och ger bäst belöningar kan du läsa recensioner från andra användare med tidigare erfarenheter. Har du egna synpunkter? Berätta för oss!