Toluna

Alla recensioner

Toluna

50% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

C
Carina
Lurar dig.. Ingen svensk kundtjänst, strul med poäng och nu går det inte ens att lösa in sina poäng mot belöningar! Läs vidare
L
Linda Aspelin
Otroligt dåliga på att betala ut tjänade poäng. Ingen svensk kundtjänst utan bara på engelska. Man får ofta skriva mail till dom flera ggr för att få sina poäng o ibland så struntar dom att betala ...Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Undvik

  Lurar dig.. Ingen svensk kundtjänst, strul med poäng och nu går det inte ens att lösa in sina poäng mot belöningar!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Dåliga på att betala ut poäng

  Otroligt dåliga på att betala ut tjänade poäng. Ingen svensk kundtjänst utan bara på engelska. Man får ofta skriva mail till dom flera ggr för att få sina poäng o ibland så struntar dom att betala ut poäng. Värdelös panel som borde förbjudas att verka i Sverige. Ingen respekt för oss medlemmar. Världen sämsta panel o skitdålig kundtjänst.

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


Andra personer tittade också på

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Loopsterpanel

Loopsterpanel

0 recensioner

Nästan alla av oss skulle tacka ja till möjligheten att kunna sitta hemma på datorn och få pengar för det. Det är s...

Logo Ratsit

Ratsit

0 recensioner

Om man kanske äger ett företag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon p...

Logo Blinkist

Blinkist

0 recensioner

Att lära sig nya saker tycker många om. Många drömmer om att lära sig ett nytt språk någon dag, man vill l&a...

Toluna

Vill du få din röst hörd? Vill du uttrycka dina tankar och åsikter? Vill du berätta vad du tycker om saker om ting? Om alla de frågorna stämmer in på dig, då ska du ta och gå in på hemsidanToluna, som du nu ska få höra vad är. Toluna är ett internetbaserad community som finns för just dig som svarade ”ja” på alla de ovanstående frågorna. Genom att kostnadsfritt berätta dina åsikter om ledande leverantörer av produkter och tjänster kommer du att få delta i undersökning och bli belönad. 

Vad är Toluna?
Som nämnt ovan är Toluna ett internetbaserad community där du kan delta i undersökningar för att göra en inverkan och delta i diskussioner och omröstningar. Toluna är en del av Tolunagruppen som grundades i Frankrike år 2000. Tack vare att Toluna finns har du chansen att berätta vad du tycker och tänker om en viss produkt eller tjänst och sedan kan du även ta del av vad andra tycker och se om dom tycker samma sak som dig.

Hur fungerar Toluna?
Vill du delta i diskussioner om omröstningar? Vill du göra en inverkan genom att berätta vad du tycker? Gå då in på Tolunas hemsida, det första du ska göra på hemsidan är ett registrera dig och fylla i information om dig själv, den informationen är tex: adress, namn, födelsedatum och anställningsförhållande. Toluna behöver denna information om dig för att du ska kunna bli matchad med marknadsundersökningsprojekt som är lämpade för just dig. Alla tjänster och projekt hos Toluna är helt kostnadsfria att ta del av och för många av dessa aktiviteter kommer du även att kunna bli belönad med poäng. Dessa belöningar kommer du att kunna få då du har lagt en viss tid på att delta i undersökningar på hemsidan, du kommer att belönas med poäng som du sedan kommer att kunna växla in mot flera olika saker. Du kan tex använda dina poäng till att delta i lotterier, presentkort, coola gadgets eller till och med bli belönad med rena pengar. Du kommer att tjäna olika mängder med poäng beroende på hur stort uppdrag du tar åt dig, men redan när du registrerar dig och loggar in kommer du att tjäna lite poäng. 

Om du har registrerat dig och har valt att delta i någon diskussion eller omröstning har du även chansen att inkludera de på din egen hemsida eller blogg för att föra ordet vidare om Toluna eller kanske för att se vad dina läsare/besökare tycker om en speciell produkt eller tjänst. 

Reklamationer och tips om Toluna
Har du några frågor om företaget eller deras tjänster är det bara att höra av dig, om du redan är medlem hos dem kan du enkelt komma i kontakt med dem genom att logga in på din egen sida via Toluna. Om du inte är medlem hos dem kan du fylla i ett frågeformulär på hemsidan och beskriva ditt problem så kommer de att komma i kontakt med dig så snabbt som möjligt efter de. 

Glöm inte att skriva en egen recension detta företag om du har några erfarenheter med dem. 

Kolla in denna guide från företaget Toluna.