Mobrog

Alla recensioner

Mobrog

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Mobrog

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man har ett arbete där lönen inte är den bästa, man kanske studerar så man har inte tiden till att ha ett heltidsjobb eller så är man kanske föräldra- eller sjukledig. Oberoende vad orsakerna än må vara så finns det faktiskt i dagsläget ett flertal olika sätt att skaffa pengar fast man bara är hemma. En sak man kan göra är att jobba som författare, det är ett ganska brett yrke. Men man kan även sälja saker som man själv har gjort (som tex konst) eller så kan man delta i olika betalda online undersökningar. En hemsida som man kan bli medlem på för att göra undersökningar när man bor i Sverige är Mobrog. 

Info om Mobrog
Mobrog är ett företag och en tjänst som drivs av det tyska marknadsundersökningsföretaget SPLENDID RESEARCH. Man kan göra dessa undersökningar via en platta, en dator eller en mobil och allt kan man göra hemifrån eller var man än befinner sig. Mobrog har sin verksamhet i över 30 olika länder världen över och de har även ett brett sortiment av olika undersökningar. 

Vilka tjänster erbjuder företaget Mobrog
Om man är intresserad av att börja göra betalda undersökningar hos Mobrog ska man börja med att gå in på deras hemsida för att registrera sig. Vid registreringen ska man fylla i olika uppgifter om sig själv och man ska även koppla sitt PayPal konto till Mobrog, eftersom alla betalningar kommer att ske via det. När man har sitt konto kan man logga in, efter det kommer man att se vilka undersökningar som är tillgängliga. Per undersökning kommer betalningen att vara mellan 5 och 30 kr. Undersökningarnas pris varierar eftersom vissa tar längre tid än andra samt att vissa kanske har frågor man måste tänka efter lite på. Undersökningarna som finns på webbplatsen kan variera lite med dem som finns på den mobila applikationen, men om man vill så kan man göra undersökningar på båda enheterna. 

Alla betalningar sker via PayPal så det är obligatoriskt att man har ett sådant konto för att man ska få sina pengar. För att få en utbetalning måste man ha gjort ett visst antal undersökningar. 

Hur kan man komma i kontakt med Mobrog om man undrar över något?
Har man några frågor eller funderingar angående företaget eller undersökningarna man ska göra kan man börja med att gå in på Mobrogs hemsida för att läsa igenom all information. För att göra det ska man gå in på fliken ”hjälp och support” och därefter välja det språk man vill läsa på. Om man har läst igenom de oftast ställda frågorna och ännu inte hittat svaret på sin fråga kan man kontakta företagets kundtjänst. Kundtjänsten kan man komma i kontakt med via ett meddelande som man kan skriva på hemsida, Mobrog kommer sedan att återkomma med ett e-mail. 

Har du gjort undersökningar hos Mobrog? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om företaget och berätta vad du tycket och tänkte om dem.