OmdömesStalle

  Recensioner Bokadirekt.se

  Bokadirekt är en bokningstjänst vars idé föddes av Hans Hansson Julin. Bokadirekt är den unika bokningstjänsten som erbjuder en egen sökmotor och väldigt användarvänliga funktioner. Välkommen till Bokadirekt där du har möjligheten att helt själv boka olika tjänster direkt via internet och via mobilen.

  Om Bokadirekt

  Denna bokningstjänst grundades och lanserades under år 2000 med syftet att tillhandahålla en tjänst som administrerar bokning via internet och telefon för tjänsteleverantörer. Sedan dess har tjänsten utvecklats en hel del och har idag en mycket mer användarvänlig och unik bokningstjänst. Företaget har flera trogna och givmilda sponsorer vilket hela tider leder till att de kan fortsätta expandera för att bli så bra som möjligt, och att deras kunder ska vara så nöjda som möjligt. Affärsidén bakom hela företaget är att erbjuda en både säker och enkel tjänst som genererar effektivisering inom yrken som är beroende av tidsbokningar, tjänsten täcker mobil, internet och receptionist med gratis support både för konsumenten men även tjänsteleverantören. Företagets lösning på allt detta är att erbjuda ett skalbart system som även är uppbyggt för stora användarvolymer, mobilbokningar så att man inte ska behöva använda datorn på jobbet, en arbetskalender med behovsanpassade funktioner och realtidssynkronisering och sist men inte minst tilläggstjänster för att spara både tid och pengar.

  Bokadirekt.

  Vad erbjuder Bokadirekt?

  Bokadirekts hemsida är väldigt tydlig vilket leder till att den är otroligt lätt att använda. Det första du sir på hemsidan är de populära områden som andra har bokat tider till men du kan även smidigt kolla in de andra kategorierna för att hitta vad just du är ute efter. Det finns otroligt många olika kategorier du kan boka men några av dem är hudvård, veterinär, fransförlängning, fotvård och däck. Som du kanske kan se är det en otrolig blandning av saker, vilket även är otroligt bra. Om du har slut på idéer kan du gå in på företagets blogg för att få information om olika intressanta saker men även vad andra brukar vara intresserade av. Du kan även köpa ett presentkort till Bokadirekt, vilket är den perfekta presenten om du har slut på idéer om vad du ska köpa till någon du tycker om. Om du mot förmodan får några förhinder att vara på en plats du redan bokat är det heller inget problem. Det som du måste göra i det fallet är att gå in på hemsidan och gå in på fliken ”avboka” för att göra det med din nuvarande bokning, kom ihåg att göra det i relativt skälig tid om du vet om det redan innan att du måste avboka. Om du har ett företag kan du även ansluta det till Bokadirekt.

  Komma i kontakt med Bokadirekt

  Om du har några frågor behöver du bara kontakta företaget, du kan komma i kontakt med dem via telefon men om du skulle ha vägarna förbi kan du även besöka deras kontor som ligger i Stockholm. Om du skulle vilja lämna in en reklamation ska du inte vänta med att göra det utan hör bara av dig så kommer ni att sköta det tillsammans.

  Skriv gärna en egen recension om du har använt Bokadirekt.

  Bokadirekt.se
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Bokadirekt.se

  Din recension

  FAQ

  Är Bokadirekt.se ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Bokadirekt.se. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Bokadirekt.se?

  Bokadirekt.se är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Kontor, Hobby & Party, Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bokadirekt.se gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.