OmdömesStalle

  Recensioner Blinkist

  Att lära sig nya saker tycker många om. Många drömmer om att lära sig ett nytt språk någon dag, man vill lära sig laga riktigt god mat, eller så vill man kanske bli bättre på att analysera sig själv. Vill man lära sig något nytt så kan man såklart läa på nätet och försöka hitta olika kurser som går nära där man bor. Men nuförtiden behöver man inte ens boka en fysisk kurs utan i dag är det möjligt att helt online gå en kurs och lära sig nya saker. När det kommer till kurser online så finns det olika hemsidor och företag som erbjuder dem. Vissa hemsidor har valt att ha ett sortiment av kurser som är specifika, medans andra företag har olika typer av kurser för alla. Blinkist är en hemsida och företag som erbjuder online kurser.

  Om man känner sig missnöjd över någon kurs man redan betalat för, hur ska man göra då? Om man vill byta en kurs mot en annan och hur fungerar alla betalningar som sker via Blinkist? Det är frågor där svaren kan finnas i recensioner.

  Information om Blinkist

  Företaget Blinkist grundades och lanserades under 2012 av fyra stycken vänner. Och de erbjuder en onlinetjänst där privatpersoner online kan gå olika kurser online. tjänsten Blinkist kan kunderna använda både online via webbläsaren på datorn, men de kan även ladda ner applikationen via Google Play eller App Store för att gå kurser direkt i mobilen. Blinkist erbjuder sina kunder olika kategorier med olika kurser och böcker för användare att läsa och i dag finns det 27 olika kategorier hos Blinkist. 17 miljoner personer har valt att gå med i Blinkist-community.

  Kemira varslar 600 tjänster

  Vad erbjuds hos Blinkist?

  I de olika kurserna som privatpersoner kan välja mellan så ingår det en e-bok som de kan läsa, en ljudbok som går att lyssna på direkt i mobilen samt att vissa kurser även har en relaterad podcast. Personer kan själv välja vilken kurs de vill gå och oberoende vad de väljer så kan personer som är nya kunder prova på tjänsten gratis under 7 dagars tid, och sedan välja om hen vill fortsätta betala eller ej. Är de så att kan vill fortsätta en prenumeration så finns det två olika alternativ. Antingen årligen med ett månadspris på 6,67€ (79,99€ för hela året), eller så finns alternativen att en gång i månaden betala en kostnad på 12,99€.

  Hur kontaktas Blinkist?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där svaren till de oftast ställda frågorna finns.

  Har du använt dig av någon tjänst som Blinkist erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om priserna som företaget erbjuder, om kundtjänsten var till hjälp och annan information som du vill tillägga.


  Kan man tex lära sig att dyrka upp ett lås på en vecka?

  Blinkist
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Blinkist

  Din recension

  FAQ

  Är Blinkist ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Blinkist. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Blinkist?

  Blinkist är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Nätundersökningar & Undersökningspaneler, Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Blinkist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.