Tre

Alla recensioner

Tre

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Halebop

Halebop

1 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Boxer

Boxer

0 recensioner

Bredband och abonnemang, kanske tråkigt att lägga pengar på men dom allra flesta vill ju ha bra surf i mobilen och internet hemma ...

Logo Telness

Telness

0 recensioner

Nuförtiden har de allra flesta en mobil, och för att kunna ringa och använda internet med mobilen måste man även ha ett m...

Logo Chilimobil

Chilimobil

0 recensioner

En mobil har nästan de flesta av oss. Men för att faktisk kunna använda våran mobil så måste vi ju även ha et...

Tre

Vilka är Tre?
Tre i Sverige lanserades i maj 2003 och redan då var de hungriga på nya lösningar för sina kunder som en utmanare på svenska telekommarkanden. År 2004 lanserade Tre att deras kunder kunde ringa gratis inom det egna nätet och senare 2006 lanserade Tre sitt mobila bredband. Under 2006 började Tre sälja Apple Iphone och under samma år fick företaget även sin miljonte kund. Målsättningen för Tre har alltid varit den samma vilket är att utmana telekommarkanden och förbättra för sina kunder. Idag har företaget över 1 600 anställda och de har även blivit utnämnda som Europas och Sveriges bästa arbetsplatser. De strävar hela tiden efter sitt mål att förbättra den mobila upplevelsen för sina idag 2 miljoner kunder. 

Varför ska man välja Tre?
Det finns många orsaker varför du ska välja Tre, du kommer att enklare kunna dela ditt liv med andra genom att välja Tre. Genom att välja Tre kommer du att kunna Skicka surf till nära och kära som också är kunder hos Tre, du kommer även att kunna prata i telefon där ingen täckning når så länge som du är kopplad till ett trådlöst nätverk och sist men inte minst kommer du att kunna streama musik utan att det påverkar din övriga surfmängd. Genom att välja Tre kommer du att göra ett smartare val, du kommer att ha tillgång till Mitt3 vilket innebär att allt som har med ditt abonnemang att göra kommer att vara samlat på ett och samma ställe, du kommer att kunna håll koll på ditt användande och hantera dina tjänster och fakturor. Det som även ingår är 3Upgrade, då kan du som surfar extremt mycket byta mobil kostnadsfritt en gång under bindningstiden och du kommer även att kunna ta del av 3Lämna in, vilket betyder att du kan lämna din gamla mobil till Tre och sedan få rabatt på ditt nya abonnemang då du skaffar en ny mobil. Tre var den första mobiloperatören i Sverige som lanserade ett 3G-nät. När Tre bygger ut sitt nät och utökar kapaciteten gör de det med kunden i fokus, de fokuserar på de områden där både de gamla och nya kunderna vistas och spenderar sin tid. 

Det första du kommer att se då du går in på företagets hemsida är de populäraste produkterna just nu, du kan även handla tillbehör genom Tres tillbehörsshop och så kan du läsa mer noggrant om vad företaget har att erbjuda dig och alla andra kunder.

Kontakta Tre
Om du vill komma i kontakt med företaget kan du göra det på olika sätt, du kan chatta med dem, ringa dem eller skicka e-post. Om du känner att du inte fått den hjälp du skulle behövt eller om du vill att något ska kolla igenom ditt ärende från ett annat perspektiv ska du ta och kontakta Tres Kundombud

Skriv en egen recension
Dela med dig av dina tankar och åsikter om du har några erfarenheter av Tre.