OmdömesStälle

  Recensioner COMVIQ

  En mobil har vi nästan alla i fickan eller intill oss, men vad behöver man för att ens kunna använda mobilen? Jo ett SIM kort och ett abonnemang. Men vad man ska man tänka på då man väljer en operatör och ett abonnemang till sin mobil? Är det stora prisskillnader då det kommer till alla olika erbjudanden där ute, finns det något jag kan göra om jag har använt upp all min surf även fast endast halva månaden har gått? Det kan vara svårt att veta svaren till dessa frågor, men man kan göra två saker. Läsa runt om alla olika operatörer som finns, där Comviq är en av många företag, men man kan även läsa andra personers recensioner.

  Så i detta fallet har man möjligheten att läsa (men även skriva) recensioner om Comviq. I dessa recensioner kan man finna svaren till många olika frågor, dels de frågor som ställdes tidigare men även många andra frågor.

  Om företaget Comviq

  Jan Stenbeck valde att under 1981 grunda och lansera företaget Comviq, som då de grundades stavades med ett k på slutet. Under 1997 valde Comviq att gå ihop med Tele2 och unde samma lanserade företaget det första kontantkortet på den svenska marknaden. Under 2012 valde Comviq att lansera och börja erbjuda abonnemang som en produkt.

  Inne på företagets hemsida och nätbutik kan man se alla de olika produkterna och tjänsterna som de erbjuder. Det är tex: mobiler som kommer med ett Comviq abonnemang, men det har även enskilda abonnemang samt kontantkort och bredband. Inne på hemsidan är det möjligt att läsa nyheter om själva företaget och produkterna som de lanserar. Comviq finns även som en nedladdningsbar app till mobilen eller plattan och via den är det möjligt att betala räkningar och hålla koll på all surf som använts under månaden.

  Det som Comviq erbjuder

  När det kommer till de olika abonnemangen som företaget erbjuder så finns det olika alternativ beroende på vad kunden är ute efter, och dessa abonnemang kan då skaffas direkt via företagets nätbutik. Priserna varierar mellan 87 kr i månaden till 162 kr i månaden och de innehåller lite olika saker som tex utlands minuter osv. Comviq har även lanserat abonnemang som är skapat för familjer där var och en har möjligheten att använda upp till 30 GB var.

  Inne på hemsidan finns de oftast ställda frågorna besvarade och där kan kunder gå in och läsa om de undrar över något, men om behovet att komma i kontakt med kundtjänsten finns så kan det göras via telefon eller via e-post.

  Tankar, erfarenheter och åsikter om företaget Comviq

  Har du någon erfarenhet av antingen ett abonnemang som företaget erbjuder eller kanske deras bredband? Oberoende vilken typ av erfarenhet du har med dem så kan väl du ta och skriva en ärlig recension där du helt enkelt berättar vad du tycker om dem. Berätta vad du tycker om prissättning, om du tycker att abonnemangen är bra och vad du hade förväntat dig och annat som du kanske känner att du skulle vilja berätta för oss här på OmdömesStälle.


  Reklamfilm från företaget Comviq.

  COMVIQ
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om COMVIQ

  Din recension

  FAQ

  Är COMVIQ ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om COMVIQ. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder COMVIQ?

  COMVIQ är huvudsakligen aktivt i Telekomkategorin, mer specifikt inom Allt-i-ett-Paket, Mobil & Telefon. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till COMVIQs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.