Telenor Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Telenor

18% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

S
Sinan
Har företags abonnemang ( 6 st ) hos telenor och ingen mobil delbetalning . Fick veta att dem har lagt bidningstid på mina abonnemang utan information . Söker hjälp , kundtjänsten kopplar inte till...Läs vidare
C
Carola Johansson
Ett bedrövligt företag som inte kan avsluta ett abonnemang till min dementa mor, de lägger på luren i örat, fast de har fått alla underlag som krävs skall det ta flera veckor innan det kan avslutas...Läs vidare
I
Ibrahim
Har kommit Telenors säljare om en familj abonnemang som 5 gb internet för varsin och 299:- i månaden utan bindningstid, nu betalar 367:- alla 3 nummer tillsammans har 5gb i månaden och dom har bund...Läs vidare
G
Gatkes
Oseriöst företag. Man får ringa om och om till Telenor för att få det de lovar. Kan absolut iINTE rekommendera dem.Läs vidare
S
Sebastian
Det låter bra till en början. När sedan tjänsten inte levererar svarar de inte på supporten. Påstår sig ska ringa upp men gör det inte. Erbjuder en "rabatt" som kompensation eftersom pris...Läs vidare

Alla recensioner (33)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Abonnemang

  Har företags abonnemang ( 6 st ) hos telenor och ingen mobil delbetalning . Fick veta att dem har lagt bidningstid på mina abonnemang utan information . Söker hjälp , kundtjänsten kopplar inte till en ansvarig . Dem skickar inte mitt avtal till mig.
  Telenor är bedragare


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  0705525352

  Ett bedrövligt företag som inte kan avsluta ett abonnemang till min dementa mor, de lägger på luren i örat, fast de har fått alla underlag som krävs skall det ta flera veckor innan det kan avslutas vilket innebär kostnader för en dement person med lägsta pension och som varken har kunnat ringa eller svara på flera månader.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Familj abonnemang hus telenor

  Har kommit Telenors säljare om en familj abonnemang som 5 gb internet för varsin och 299:- i månaden utan bindningstid, nu betalar 367:- alla 3 nummer tillsammans har 5gb i månaden och dom har bundit 2 av nummer för 24 månader, efter 6 månader månad avgiften ska höjas till 679:- ! Akta er från Telenors säljare! Ringer tillbaka och dom säger att dom kan inte ändra något! Äckliga personal, gör ingen avtal via bank id för att avtalet mailas efter man har godkänt via BankID!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Abonnemang

  Oseriöst företag. Man får ringa om och om till Telenor för att få det de lovar. Kan absolut iINTE rekommendera dem.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Mobilt bredband

  Det låter bra till en början. När sedan tjänsten inte levererar svarar de inte på supporten. Påstår sig ska ringa upp men gör det inte. Erbjuder en "rabatt" som kompensation eftersom priset ska gå upp, vilket jag har avtalat att det inte ska göra.. Lurendrejeri och oseriöst. Mejlar och ber dem ringa upp, när jag istället ringer upp och efter låååång kö äntligen når fram till rätt instans kan dom inte hjälpa mig. Svar på mitt mejl ska tydligen komma via mejl.. Behöver bara vänta en vecka på det..


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bredband

  Obefintlig service, snudd på kontraktsbrott.
  Tecknade efter dörrknackning ett avtal om bredbandsuppkoppling via Telenors fiberbredband och ångrar mig djupt. En knapp vecka innan uppkopplingen ska aktiveras och mitt gamla internetavtal hos den tidigare leverantören löper ut har jag fortfarande, trots flera påstötningar, inte fått någon router. Förklaringen är "något fel i vårt system"! 15 meter kabel måste dras här hemma för att uppkopplingen ska fungera, och det har min svärson lovat hjälpa mig med. Men utan router riskerar vi att bli utan internet i flera dagar. Fullkomligt urusel service - borde vara fullt lagligt skäl till att annullera avtalet.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Telefonabonemang

  Blev hellurad av Telenor försäljare, blev lovad att de skulle fixa allt med mitt gamla abonnemang (comviq) jag skulle få gammal kund erbjudande, jag skulle ha samma nummer som innan och jag hade ingen bindningstid.. Det visar sig att jag har bindningstid till i september, jag har fortfarande mitt nummer på comviq och nu sitter jag med två abonnemang. Jag ringer såklart irreterad och klagar där supporten säger att de kan inte göra något och att jag har ett kundansvar att kolla upp sånt, det finns ingen chef man får prata med och de skulle höra av sig för något skulle de göra men han visste inte vad. Om jag skulle säga upp Telenor så kunde jag få en slutfaktura för fram tills bindningstiden går ut 2024?? Idioter! Någon som tror att jag hört något mer om de? Nej nu kom nästa faktura på 268kronor, till ett nedrans nummer som aldrig blivit använt 😠 pisss bolag!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Abonnemang TV

  Av alla bolag du kan ha att göra med är detta det i särklass allra sämsta när det kommer till kundtjänst och att "hålla vad man lovar".
  Det går inte att avsluta ett abonnemang med mindre än 2-3 i olika telefonköer med aggressiva och otrevliga - hur svårt är det att förstå att man som kund kanske skall flytta och vill/måsta avsluta.
  Jag kommer aldrig någonsin, inte ens om mitt liv hängde på det, köpa något från dem igen (det var samfällighetens upphandling).
  Jag rekommenderar folk att så sakteligen hacka sig själva till döds med en gaffel då det är mindre smärtsamt än att försöka hantera Telenor.
  Köp något hos dem och bered dig på att känna dig lurad!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Är hyggligt nöjd men Telenor men när kundtjänst ringer är de väldigt påträngande och vägrar ta ett nej, och så fortsätter att tjata hur bra det är mm fast man sagt nej närmare 5-10 gånger, nästa gång kommer ag inte vara lika trevlig


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Abonnemang

  Telenor har utsatt mig och min familj för fara. Faktiskt den sämsta service jag varit med om, som även har utsatt mig och min familj för risker. Mina barn. Fruktansvärt.
  Ville begära ut det inspelade samtalet men man hänvisade till att de inte kunde det pga GDPR. En idiot förstår ju att det är jag som loggat in med mitt bank-ID och att jag måste ha rätt till mina uppgifter. Kommer aldrig mer någonsin rekommendera Telenor, sämsta i världen.


Andra personer tittade också på

Logo Halebop

Halebop

1 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Fello

Fello

2 recensioner

Fello är ett företag som erbjuder flexibla mobilabonnemang som är lätta att förstå. Hela företagsidén b&...

Logo Chilimobil

Chilimobil

1 recensioner

En mobil har nästan de flesta av oss. Men för att faktisk kunna använda våran mobil så måste vi ju även ha et...

Logo Vimla

Vimla

9 recensioner

Om Vimla Vimla erbjuder mobilabonnemang som och grundades och lanserades år 2014. Sedan dess har de lärt sig massor, de har lärt s...