OmdömesStälle

  Recensioner Hallon

  Reasurf – Recension om Hallon

  Om Hallon

  Hallon är företaget som erbjuder dig den enkla mobiloperatören. Hallon har satsat på att utveckla digitala tjänster där du själv enkelt kan hantera företagets mobilabonnemang istället för att betala för fysiska butiker eller kundservice per telefon som du kanske ändå inte använder. Allt onödigt krångel som tex bindningstider, uppsägningstider och rörliga priser har operatören Hallon tagit bort. Det ända du behöver välja då du väljer Hallon är surfmängden, fria samtal och SMS ingår ändå alltid. Det är både billigt och enkelt. För att göra det ännu enklare kan du låta pengarna dras automatiskt från ditt företagskort varje månad, eller så kan du betala med faktura. Du väljer vad som passar dig bäst.

  Reklamfilm från mobiloperatören.

  Vad erbjuds av denna mobiloperatör?

  Välj endast hur mycket surf du vill ha, det finns tre olika paket att välja mellan. 6 GB, 25 GB eller 100 GB surf. Du kan alltid spara upp till 100 GB oanvänd surf och använda den då du behöver den, inget går till spillo. Är du kund hos Hallon har du 14 dagars ångerrätt på abonnemangen och vill du byta ditt nuvarande mobilabonnemang till Hallon kan du såklart behålla till gamla nummer, du behöver inte byta. Abonnemangen går att använda i hela EU utan någon extra kostnad, du kan surfa upp till 13 GB/mån om du har surf kvar att använda. Ett nytt SIM – kort via Hallon kostar 79,20kr och skulle du vilja göra ett nummerbyte så är det samma pris. Med Hallons abonnemang får du surfa med Tres nät vilket ger dig 3G, 4G och tillochmed det supersnabba 4G+ och VoLTE i full hastighet.

  Prisnivån på Hallon är ett enkelt ord: Billigt. Det är ett fast pris, där det inte ingår någon aktiveringsavgift, ingen faktureringsavgift och ingen avgift för startpaket. Det är samma låga priser för abonnemang lika så för kontantkort. Vill du flytta ditt gamla nummer över till Hallon behöver telefonnumret vara skrivet i ditt namn och ditt personnummer hos din gamla operatör. Vilket betyder att du inte kan flytta in ett nummer i Hallon som står skrivet i en familjemedlems namn. Från och med att du fått hem ditt nya SIM – kort tar det 1 – 3 arbetsdagar innan ditt nummer flyttas. Men under den tiden får du såklart ett tillfälligt nummer som du kan använda under tiden.

  Kontakta Hallon

  Om du behöver hjälp och vill kontakta operatören kan du läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna. Där kan du även ställa en fråga och vänta på att du får svar. Märker du att du inte får något svar kan du chatta med hallon via hemsidan, endast helgfria vardagar. Vill du inte göra det kan du skicka in en förfrågan eller skicka snigelpost till deras adress. Om du anser att en tvist uppstått som inte går att lösas mellan dig och Hallon kan du vända dig till Telekområdgivningarna eller konsumentrådgivaren i din kommun. Om du som kund och Hallon blir oense om hur avtalet ska tolkas ska tvisten avgöras av svensk domstol enligt lag.

  Har du detta abonnemang?

  Skriv då dina egna åsikter om denna mobiloperatör.

  Hallon
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (4)

  2.2
  25% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2.6
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  EN SKAM VARNING FÖR DETTA FÖRETAG

  VARNING FÖR DETTA FÖRETAG
  Hej på er alla jag skulle inte rekommendera att skaffa hallon. var på Kjell och company och köpte alcatel mobiltbreddbandsrouter som då hallon säljer man ska få 20 GB surf och det skulle bara vara att starta den. Men det gick inte fick köra tillbaka till butiken och dom tog kontakt men hallon och det skulle vara färdigt någon gång mellan 1-24timmar. Men efter 48 fungerar fortfarade inte gick in på deras hemsida väntade i 1 timme och fick till svars igen att det skulle ta 1-24 timmar men fortfarande efter 2 dagar inget mobilt bredband . EN SKAM VARNING FÖR DETTA FÖRETAG

  Av: Jani Tamminen18-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2.5
  rating

  Varning för detta företag

  Stänger av ditt abonnemang och går inte att få tag på för att få en förklaring. Går inte att ringa och ingen hör av sig om du mejlar. Verkar ha satt i system att skicka inkassokrav utan anledning för att kunna lägga på inkassoavgift på nästan 200 kr. Borde finnas med på Svensk Handels lista över blufföretag. Välj ett annat företag om du vill slippa problem!!!

  Av: Peter Olson24-04-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Sveriges envisaste telefonförsäljare

  Har försökt säga åt Hallons telefonförsäljare att sluta ringa hur länge som helst. Bett dem snällt att ta bort mig och även provat att be dem fara åt helvete. =)

  Här hittade jag en ansvarig! Kanske Du också vill skriva ett sms till niklas grawe och tala om vad du gillar Hallon!

  Niklas Grawé, ansvarig för Hallon
  niklas.grawe@hallon.se
  Tel. 0761 911 111

  Av: Björn08-01-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Varning

  Drar pengar utan tecknat avtal. Vägrar sedan lämna ut uppgifter hur man avslutar. Välj ett seriös bolag istället.

  Av: Marcus16-11-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Hallon

  Din recension

  FAQ

  Är Hallon ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Hallon. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2.2/10, med 25% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Hallon?

  Hallon är huvudsakligen aktivt i Telekomkategorin, mer specifikt inom Allt-i-ett-Paket, Mobil & Telefon, Internet & Webbhotell. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Hallons webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.