OmdömesStalle

  Recensioner Tre

  Vilka är Tre?

  Tre i Sverige lanserades i maj 2003 och redan då var de hungriga på nya lösningar för sina kunder som en utmanare på svenska telekommarkanden. År 2004 lanserade Tre att deras kunder kunde ringa gratis inom det egna nätet och senare 2006 lanserade Tre sitt mobila bredband. Under 2006 började Tre sälja Apple Iphone och under samma år fick företaget även sin miljonte kund. Målsättningen för Tre har alltid varit den samma vilket är att utmana telekommarkanden och förbättra för sina kunder. Idag har företaget över 1 600 anställda och de har även blivit utnämnda som Europas och Sveriges bästa arbetsplatser. De strävar hela tiden efter sitt mål att förbättra den mobila upplevelsen för sina idag 2 miljoner kunder.

  Varför ska man välja Tre?

  Det finns många orsaker varför du ska välja Tre, du kommer att enklare kunna dela ditt liv med andra genom att välja Tre. Genom att välja Tre kommer du att kunna Skicka surf till nära och kära som också är kunder hos Tre, du kommer även att kunna prata i telefon där ingen täckning når så länge som du är kopplad till ett trådlöst nätverk och sist men inte minst kommer du att kunna streama musik utan att det påverkar din övriga surfmängd. Genom att välja Tre kommer du att göra ett smartare val, du kommer att ha tillgång till Mitt3 vilket innebär att allt som har med ditt abonnemang att göra kommer att vara samlat på ett och samma ställe, du kommer att kunna håll koll på ditt användande och hantera dina tjänster och fakturor. Det som även ingår är 3Upgrade, då kan du som surfar extremt mycket byta mobil kostnadsfritt en gång under bindningstiden och du kommer även att kunna ta del av 3Lämna in, vilket betyder att du kan lämna din gamla mobil till Tre och sedan få rabatt på ditt nya abonnemang då du skaffar en ny mobil. Tre var den första mobiloperatören i Sverige som lanserade ett 3G-nät. När Tre bygger ut sitt nät och utökar kapaciteten gör de det med kunden i fokus, de fokuserar på de områden där både de gamla och nya kunderna vistas och spenderar sin tid.

  Det första du kommer att se då du går in på företagets hemsida är de populäraste produkterna just nu, du kan även handla tillbehör genom Tres tillbehörsshop och så kan du läsa mer noggrant om vad företaget har att erbjuda dig och alla andra kunder.

  Kontakta Tre

  Om du vill komma i kontakt med företaget kan du göra det på olika sätt, du kan chatta med dem, ringa dem eller skicka e-post. Om du känner att du inte fått den hjälp du skulle behövt eller om du vill att något ska kolla igenom ditt ärende från ett annat perspektiv ska du ta och kontakta Tres Kundombud.

  Skriv en egen recension

  Dela med dig av dina tankar och åsikter om du har några erfarenheter av Tre.

  Tack vare Tre kan du ringa från flera platser.

  Tre
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Tre

  Din recension

  FAQ

  Är Tre ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Tre. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Tre?

  Tre är huvudsakligen aktivt i Telekom kategorin, mer specifikt inom Allt-i-ett-Paket, Mobil & Telefon, Internet & Webbhotell. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tre gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.