OmdömesStalle

  Recensioner Ownit

  Är du intresserad att bli en av Sveriges nöjdaste bredbandskunder redan idag? Om du svarade ”ja” på den frågan har du hittat helt rätt, nämligen till Ownit. Ownit är företaget som erbjuder bredband utan några begränsningar. Välkommen till företaget som har de fem senaste åren haft Sveriges absolut nöjdaste privatkunder.

  Information om Ownit

  Företaget Ownit är ett svenskt bolag som växer så att det knakar. Ownits affärsidé är att erbjuda alla privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare ett nytt bredband, TV och Telefoni. Detta bredband är både kostnadseffektivt och en helt ny helhetslösning. Ownit vann ett pris och blev årets bredbandsoperatör år 2018, över 4 000 personer har tyckt till om sina operatörer och bland dem alla fick företaget Ownit det högsta betyget. Ownit har enda från början och fram till idag strävat efter att arbeta mot att ha de nöjdaste kunder någonsin. Ownit vill alltid höra vad deras kunder tycker och tänker och om kunderna vill att Ownit ska ändra på något. Inne på företagets hemsida kan du läsa mer information om vad som händer bakom kulisserna hos Ownit.

  Så fungerar internet.

  Tjänster som Ownit erbjuder

  Varför ska just du som privatperson välja Ownit? Jo eftersom du blir en av de många nöjda kunderna och du kommer att få ett riktigt snabbt bredband. Ownit är även snabbast i Sverige mot spelplattformen Steam, så om du är spelintresserad är det ett måste för dig att byta ut till bredband till Ownit för att slippa dåliga nedladdningshastigheter och en allt för hög ping.

  Är du osäker om du ska byta till Ownit eller inte? Här är några saker som du kommer ratt få om du väljer Ownit: du kommer att få tillgång till Sveriges snabbaste kundservice som är öppen alla dagar om året, du får en egen hemsida med 100 MB utrymme, du får 10 e-postkonton med både 1 GB lagringsutrymme och spamfilter, ett äkta och framtids säkrat fiberbredband, en fast IP-adress och sist men inte minst en leverantör i topp hos bland annat Netflix och Steams egna mätningar.

  Att byta bredband till Ownit är inte ens dyrt, så det skall inte vara en begränsning De första tre månaderna hos Ownit kommer endast att kosta 99 kronor per månad, vilket är ett riktigt kap. När du är kund hos Ownit kommer allt att gå väldigt smidigt för dig. Du kan logga in på ”Mina Sidor” inne på hemsidan där du kan hitta dina fakturor, felanmäla om det skulle behövas, beställa tilläggstjänster om du känner att något fattas och du kan även administrera tjänster.

  Komma i kontakt med Ownit

  Du behöver inte tveka om du har några funderingar eller frågor. Ownit har en kundtjänst som är öppen alla dagar om året, både vardagar och helgdagar. Du kan kontakta företaget genom att skicka e-post till dem eller ringa dem på telefon. Om du känner att något gått snett och du skulle vilja lämna in en reklamation ärt det heller inget problem, bara att höra av dig så kommer Ownit att hjälpa dig längs hela vägen.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har använt deras bredband.


  Ownit
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (4)

  3.8
  50% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  5.6
  Tjänst
  rating
  3.6
  Prissättning
  rating
  3
  Leverans
  rating
  3.6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Ekonomiska problem? Lurade?

  Vår beställning och leverans fungerade bra. När vi sa upp abonnemanget registrerades det felaktigt. Fakturor från Klarna fortsatte att komma. Vi betalade för att slippa diskutera med dom också. Vi har mail i flertal från Ownit om att vi ska få pengar tillbaka. Dom säger att dom bytt utbetalningssystem och att det inte fungerar. Nu har det gått 5 månader och vi får trots otaliga löften inga pengar.

  Av: Vikenhem Birgitta14-01-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  6.5
  rating

  När man trodde man sett botten

  Har haft ett annat bolag innan som var en riktig katastrof, Men detta slår allt med hästlängder, Har ringt i en vecka för att få tv att fungera. Först erbjuder som mig att "teckna" ett abonnemang. Trots att vi redan har 2 som ingår i vår samfällighet, När man pratar med nästa person så undrar han vad den andra pratar om då han hittar vårt abonnemang. Han skall hjälpa oss att koppla in tv boxarna, Och efter en stund så säger ha skall du köpa en box till ? jag frågar varför.. Men du skall har 3 tv apparater. Ja det stämmer men jag har redan 5 boxar. Behöver ej fler, Han vill ha bilder för att kunna registrera dessa, Skickat och klart. Nu har jag istället bara 1 av 3 tv som fungerar, Han skulle återkomma för 3 dagar sen och lösa detta. Men inte ett ljud. När man nu ringer så står man som 156 i kön, Då kommer nog att ringa om 1 vecka.. Riktigt skitbolag från början till slut

  Av: Rickard Olsen07-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2.5
  rating

  Worst company ever seen bunch thief's

  Worst company ever seen bunch thief's i am paying for 250MB first time they downgraded to 90 mb without my knowledge i call them after 2 weeks they fixed they make it 250 mb again after 2 month i checked my speed guess what again they downgraded my internet to 90MB !!!! what scammers

  Av: benny06-10-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Försökt reklamera -ingen svarar ens

  Har försökt reklamera det, ownit svarar varken på mail eller supportärenden ang. det. Har tagit detta vidare. Sämsta jag haft, står ofta ansluten, inget internet. wifi pendlar extremt ( 1 meter från router) 5 ghz finns inte ens att välja på många gånger. Rekommenderar abslout inte!!

  Av: Malin Sundh17-09-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4.5
  rating

  Skriv din egen recension om Ownit

  Din recension

  FAQ

  Är Ownit ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Ownit. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.8/10, med 50% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Ownit?

  Ownit är huvudsakligen aktivt i Telekom kategorin, mer specifikt inom Allt-i-ett-Paket, Internet & Webbhotell, Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ownit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.