OmdömesStalle

  Recensioner Ownit

  Är du intresserad att bli en av Sveriges nöjdaste bredbandskunder redan idag? Om du svarade ”ja” på den frågan har du hittat helt rätt, nämligen till Ownit. Ownit är företaget som erbjuder bredband utan några begränsningar. Välkommen till företaget som har de fem senaste åren haft Sveriges absolut nöjdaste privatkunder.

  Information om Ownit

  Företaget Ownit är ett svenskt bolag som växer så att det knakar. Ownits affärsidé är att erbjuda alla privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare ett nytt bredband, TV och Telefoni. Detta bredband är både kostnadseffektivt och en helt ny helhetslösning. Ownit vann ett pris och blev årets bredbandsoperatör år 2018, över 4 000 personer har tyckt till om sina operatörer och bland dem alla fick företaget Ownit det högsta betyget. Ownit har enda från början och fram till idag strävat efter att arbeta mot att ha de nöjdaste kunder någonsin. Ownit vill alltid höra vad deras kunder tycker och tänker och om kunderna vill att Ownit ska ändra på något. Inne på företagets hemsida kan du läsa mer information om vad som händer bakom kulisserna hos Ownit.

  Så fungerar internet.

  Tjänster som Ownit erbjuder

  Varför ska just du som privatperson välja Ownit? Jo eftersom du blir en av de många nöjda kunderna och du kommer att få ett riktigt snabbt bredband. Ownit är även snabbast i Sverige mot spelplattformen Steam, så om du är spelintresserad är det ett måste för dig att byta ut till bredband till Ownit för att slippa dåliga nedladdningshastigheter och en allt för hög ping.

  Är du osäker om du ska byta till Ownit eller inte? Här är några saker som du kommer ratt få om du väljer Ownit: du kommer att få tillgång till Sveriges snabbaste kundservice som är öppen alla dagar om året, du får en egen hemsida med 100 MB utrymme, du får 10 e-postkonton med både 1 GB lagringsutrymme och spamfilter, ett äkta och framtids säkrat fiberbredband, en fast IP-adress och sist men inte minst en leverantör i topp hos bland annat Netflix och Steams egna mätningar.

  Att byta bredband till Ownit är inte ens dyrt, så det skall inte vara en begränsning De första tre månaderna hos Ownit kommer endast att kosta 99 kronor per månad, vilket är ett riktigt kap. När du är kund hos Ownit kommer allt att gå väldigt smidigt för dig. Du kan logga in på ”Mina Sidor” inne på hemsidan där du kan hitta dina fakturor, felanmäla om det skulle behövas, beställa tilläggstjänster om du känner att något fattas och du kan även administrera tjänster.

  Komma i kontakt med Ownit

  Du behöver inte tveka om du har några funderingar eller frågor. Ownit har en kundtjänst som är öppen alla dagar om året, både vardagar och helgdagar. Du kan kontakta företaget genom att skicka e-post till dem eller ringa dem på telefon. Om du känner att något gått snett och du skulle vilja lämna in en reklamation ärt det heller inget problem, bara att höra av dig så kommer Ownit att hjälpa dig längs hela vägen.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har använt deras bredband.


  Ownit
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Ownit

  Din recension

  FAQ

  Är Ownit ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Ownit. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Ownit?

  Ownit är huvudsakligen aktivt i Telekom kategorin, mer specifikt inom Allt-i-ett-Paket, Internet & Webbhotell, Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ownit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.