Chilimobil

Alla recensioner

Chilimobil

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Halebop

Halebop

1 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Telness

Telness

0 recensioner

Nuförtiden har de allra flesta en mobil, och för att kunna ringa och använda internet med mobilen måste man även ha ett m...

Logo katshing

katshing

0 recensioner

Så gott som alla har en mobil nuförtiden, men det är inte bara mobilen man behöver utan man behöver ju även ha ett a...

Logo Fibio

Fibio

0 recensioner

En mobil har nästan alla av oss redan i fickan, men vad är det man behöver förutom en mobil? Jo ett mobilabonnemang, och dä...

Chilimobil

En mobil har nästan de flesta av oss. Men för att faktisk kunna använda våran mobil så måste vi ju även ha ett abonnemang för att kunna ringa, texta och använda mobildata. Om man bor hemma med sina föräldrar så är chansen ganska stor att föräldrarna kanske betalar för abonnemanget men om man sedan blir äldre och ska skaffa sig ett eget abonnemang så kan det vara svårt att veta vart man ska vända sig. Ska man googla och ta det första bästa eller ska man sitta och göra sin efterforskning och sedan välja sig för ett. Chilimobil är ett företag som erbjuder abonnemang. 

Komme detta alternativet att vara mycket billigare eller inte än alla de andra alternativen som finns där ute? Kommer jag att kunna ringa och texta hur mycket jag vill eller kommer kostanden att bli väldigt hög då? Du kan kanske finna svaren till dessa frågor genom att läsa recensioner hos oss. Men om du inte hittar svaren på dem så kan du ju kanske lära dig något om företaget i sig. 

Mer info om Chilimobil
Chilimobil är ett företag som erbjuder abonnemang som är skapat av grundare, anställda och investerare som har cirka 100 års erfarenhet inom telekombranschen. På företaget arbetar det ett flertal personer. Chilimobil ingår själva i Tres nät, men de erbjuder ändå ett eget abonnemang. 

Abonnemanget som företaget erbjuder kan skaffas via deras hemsida, där det även är möjligt att läsa mer om de olika tjänsterna som företaget erbjuder. Chilimobil erbjuder 4st olika abonnemang, de erbjuder 2 stycken för privata kunder samt 2 stycken för företagskunder. Chilimobil erbjuder inre endast abonnemang till mobiler utan även bredband som kan användas i hem. 

Vad är det som Chilimobil erbjuder sina kunder?
Priserna varierar givetvis mellan de olika alternativen, samt att de kommer med alla olika saker. För att kunna skaffa ett avtal via detta företag så måste kunderna vara 18 år eller äldre och själva avtalet är bindande från och med att en beställning har gjorts. Om det är så att kunderna vill byta från ett gammalt abonnemang till det som Chilimobil erbjuder så sköter företaget som själva bytet mellan de gamla och det nya abonnemanget. 

Dessa abonnemang fungerar även utomlands förutsatt att kunderna har sin roaming på då de befinner sig utomlands och fast kunden befinner sig hemma så är det även möjligt att ringa till andra länder. Dock kan priserna variera om det görs samtal till utlandet men det finns en utlandslista inne på företagets hemsida där priserna kan kontrolleras. Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade och skulle kunden undra över något så kan kundtjänsten nås antingen via mejl eller telefon. 

Åsikter och tankar om Chilimobil
Skulle du vilja säga att du har någon erfarenhet av företaget Chilimobil eller har du använt dig av någon av de abonnemangen som företaget erbjuder? Ta gärna några minuter då du skriver en egen recension om företaget där du skriver och berättar vad du tycker om dem, och varför/varför inte du skulle rekommendera om dem till vänner och bekanta. 


Det som Chilimobil erbjuder sina kunder.