Vegas

Alla recensioner

Vegas

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo DFDS

DFDS

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill fara en gång i året på en solsemses...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels

0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Logo Sunweb Ski

Sunweb Ski

0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Vegas

Man har kanske i filmer eller av vänner och bekanta fått höra att Vegas är en helt galen plats där allting verkligen kan hända. Det är möjligt att i Vegas gifta sig på endast några få minuter med i princip vem som helst samt att miljoner spelas bort på endast några få minuter i alla de olika kasionon som finns tillgängliga där. Hotellen som finns där är magnifika och det känns som att det inte alls finns någon övre prisgräns då det kommer till just Vegas. När det kommer till att resa ska man då köpa en resa som ingår i ett helt paket med både hotell och flyg eller ska man tänka på att boka allting skilt? I detta fallet kan man göra helt som man känner för och vad man är mest intresserad av. Är man personen som vill boka flyg och hotell skilt så finns det olika företag och hemsidor som erbjuder hotell och andra övernattningar. Vegas är en hemsida som säljer övernattningar och biljetter till event i Vegas. 
 
Hur fungerar onlinetjänsten som Vegas erbjuder? Vad kommer jag att kunna ta del av om jag väljer att boka någon typ av biljett via hemsidan Vegas? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner, personer som troligtivis redan i sitt liv har varit till Vegas och upptäckt platsen. 
 
Mer om Vegas

Vegas är ett företag och en onlinetjänst som funnits under några års tid och den gör det möjligt att online antingen kunna boka hotell/övernattning i Vegas eller biljett till någon typ av event som sker i Vegas. Företaget och de som driver hemsidan har sitt säte i Neveda där staden Vegas ligger i USA. 
 
Vad erbjuder Vegas sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som kunder eller resenärer kan ta del av, dessa kategorier är tex shower, turneer, bröllop, andra attraktioner och så vidare. På hemsidan finns även en kategori med namnet “Deals” där det är möjligt att ta del av upplevelser som för tillfället erbjuds till extra bra pris. När det kommer till betalningen på det som kunden vill att ska hända i Vegas så kan kunderna välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken eller via PayPal. 

Det är möjligt att åka till Vegas för att gifta sig, då ska man börja med att fylla i de viktiga pappren som behövs på förhand. Men när brudparet väl är på plats är det möjligt att tex hyra finkläder, ha tillgång till att åka limousine samt buffer och andra middagar. 

Hur kan kunderna nå Vegas?
Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan kundtjänsten kontaktas kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på frågan redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till.
 
Har du bokat resa eller någon övernattning via Vegas? Har du det så kan inte du då skriva en egen recension där du helt fritt berättar dina åsikter om just denna hemsida. Kom ihåg att vara ärlig i din recension. 


Tips inför flygresan.