Flixbus

Alla recensioner

Flixbus

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

J
Jennie Frondell
Bussen var 1 timme och 45min sen(!) trots detta ej pengar tillbaka och dessutom otrevligt svar från kundtjänst. Anledningen var dessutom inte trafiken utan att deras buss gått sönder vid startposi...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bussresa från Jönköping till Stockholm

  Bussen var 1 timme och 45min sen(!) trots detta ej pengar tillbaka och dessutom otrevligt svar från kundtjänst. Anledningen var dessutom inte trafiken utan att deras buss gått sönder vid startpositionen (Göteborg) dåligt att de inte har ersättningsbussar eller att man i detta fall ej får pengar tillbaka. Allt som alla riktigt dåligt!!


Andra personer tittade också på

Logo DFDS
DFDS
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill fara en gång i året på en solsemses...

Logo Reseguiden
Reseguiden
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Nordic Choice Hotels
Nordic Choice Hotels
0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Logo Sunweb Ski
Sunweb Ski
0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Flixbus

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Visa tycker om att ta hela familjen med sig och spendera en vecka på en solig kust. Medans andra personer drömmer om att åka på en långresa för att upptäcka så många länder och platser som möjligt. När man har en resa inplanerad så tänker kanske de flesta att man även behöver en flygbiljett. Att flyga är väldigt smidigt, det går fort och det är heller inte så fruktansvärt dyrt. Men om man vill se mer av vägen och om man vill åka via andra platser på vägen så kan det vara en bra idé att åka ut på en resa med buss. När man åker buss kan man sitta och se sig omkring och man kan lära känna andra människor på vägen om man ska åka långt bort. Det finns flera företag som erbjuder bussar och bussresor runt om i både Sverige och i Europa, men ett av dessa företag är FlixBus

Kommer man att bli nöjd med sin resa om man bokar via FlixBus? Hur är det med alla försäkringar och garantier om det skulle hända något och har jag möjligheten att avboka min resa om jag skulle vara i behovet av det? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner och se vad de tyckte och tänkte om företaget i fråga. 

Mer information om FlixBus? 
FlixBus är ett företag som erbjuder bussresor i både Sverige men även i flera olika länder runt om i Europa. Företagets linjenät täcker redan över 2 500 olika resmål i 32 olika länder runt om i Europa. Företaget bådegrundades och lanserades under 2013 och man kan boka deras bussresor antingen via webben eller via företagets egen applikation till mobilen. 

Vad erbjuder företaget FlixBus sina kunder?
Vill man boka en bussresa via företaget ska man börja med att gå in på hemsidan för att påbörja sin bokning. Då ska man välja vart man skulle vilja åka, när man skulle vilja åka och även hur många personer det är som ska ut och resa. Företaget erbjuder sina kunder låga priser på sina bussresor samt att de har låga koldioxidutsläpp på resorna. 

Företaget har även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få reda på information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man komma i kontakt med FlixBus?
Är det så att man kanske har några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan där läsa svaren till de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man redan där kommer att finna svaret på sin fråga. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man göra det antingen genom att ringa dem på telefon, eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som kan hittas inne på hemsidan. 

Har du någon erfarenhet av FlixBus? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget. 


FlixBus.