OmdömesStälle

  Recensioner Flixbus

  Att resa

  är något som väldigt många tycker om att göra. Visa tycker om att ta hela familjen med sig och spendera en vecka på en solig kust. Medans andra personer drömmer om att åka på en långresa för att upptäcka så många länder och platser som möjligt. När man har en resa inplanerad så tänker kanske de flesta att man även behöver en flygbiljett. Att flyga är väldigt smidigt, det går fort och det är heller inte så fruktansvärt dyrt. Men om man vill se mer av vägen och om man vill åka via andra platser på vägen så kan det vara en bra idé att åka ut på en resa med buss. När man åker buss kan man sitta och se sig omkring och man kan lära känna andra människor på vägen om man ska åka långt bort. Det finns flera företag som erbjuder bussar och bussresor runt om i både Sverige och i Europa, men ett av dessa företag är FlixBus.

  Kommer man att bli nöjd med sin resa om man bokar via FlixBus? Hur är det med alla försäkringar och garantier om det skulle hända något och har jag möjligheten att avboka min resa om jag skulle vara i behovet av det? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner och se vad de tyckte och tänkte om företaget i fråga.

  Mer information om FlixBus?

  FlixBus är ett företag som erbjuder bussresor i både Sverige men även i flera olika länder runt om i Europa. Företagets linjenät täcker redan över 2 500 olika resmål i 32 olika länder runt om i Europa. Företaget bådegrundades och lanserades under 2013 och man kan boka deras bussresor antingen via webben eller via företagets egen applikation till mobilen.

  Vad erbjuder företaget FlixBus sina kunder?

  Vill man boka en bussresa via företaget ska man börja med att gå in på hemsidan för att påbörja sin bokning. Då ska man välja vart man skulle vilja åka, när man skulle vilja åka och även hur många personer det är som ska ut och resa. Företaget erbjuder sina kunder låga priser på sina bussresor samt att de har låga koldioxidutsläpp på resorna.

  Företaget har även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få reda på information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man komma i kontakt med FlixBus?

  Är det så att man kanske har några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan där läsa svaren till de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man redan där kommer att finna svaret på sin fråga. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man göra det antingen genom att ringa dem på telefon, eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som kan hittas inne på hemsidan.

  Har du någon erfarenhet av FlixBus? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  FlixBus.

  FLIXBUS bus ride from Vienna to Bratislava (1 of 3)

  Flixbus
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Flixbus

  Din recension

  FAQ

  Är Flixbus ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Flixbus. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Flixbus?

  Flixbus är huvudsakligen aktivt i Semestrar & Resorkategorin, mer specifikt inom Specialresor, Logi, Gruppresor. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Flixbuss webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.