Club Med

Alla recensioner

Club Med

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Flygresor

Flygresor

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Man kan välja att göra en långresa genom Asien e...

Logo Risskov

Risskov

2 recensioner

Att åka på semester är något som många väljer att göra årligen. Vissa tycker om att åka runt omk...

Logo Hotel Specials

Hotel Specials

1 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Club Med

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill ta med sig hela familjen på en solsemester en gång i året, medans i synnerhet ungdomar vill upptäcka världen genom att backpacka i Asien under ett år. Men oberoende hurudan resa man vill på eller hur länge man vill vara borta så måste man boka sin resa någonstans. Förut när man ville ut och resa var man tvungen att komma i kontakt med en resebyrå och efter det boka en resa som passade in i schemat. Det kunde vara svårt att komma i kontakt med en resebyrå samt att man ibland var tvungen att sitta under långa tider i telefonkö. Så behöver man inte göra nuförtiden då man vill boka en resa. Det enda man behöver nuförtiden för att boka en resa är en mobil, surfplatta eller en dator. I dagsläget kan man sitta i lugn och ro hemma i soffan och boka en resa för hela familjen till den kommande vintersäsongen. En hemsida där man kan boka resor via är Club Med

Hur fungerar själva bokningen om jag väljer att göra det via Club Med? Hur ska jag ta mig till om jag har fått förhinder och skulle vilja ställa in min resa och hur är det med alla försäkringar? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer information om Club Med
Club med är ett företag som är verksamma i Sverige men även i andra länder runt om i Europa och de har över 40 års erfarenhet inom branschen som har med resor att göra. Club Med har även sin egen affärs sida där man kan gå in och läsa för att lära sig mer om hur företaget tänker kring miljön, hållbar utveckling, ägarstruktur etc. Club Med erbjuder resor till väldigt många olika länder runt om i världen. 

Vad erbjuder Club Med sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex: resmål, solresor, skidresor, erbjudanden mm. Om man redan har planen färdig vart man skulle vilja åka kan man börja med att gå in på hemsidan för att påbörja sin bokning. I bokningen ska man välja vart man skulle vilja åka, hur många som ska ut och resa och även vilka datum man skulle vilja resa och komma hem tillbaka. Har man slut på idéer vart man kan resa kan man få olika tips och idéer inne på hemsidan på olika resmål

Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos Club Med?
Har man några frågor eller funderingar kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga redan där. Hittade man inte svaret på sin fråga kan man komma i kontakt med kundtjänsten via telefon.

Har du någon erfarenhet av företaget Club Med? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension


Resetips.