OmdömesStälle

  Recensioner Seat24 Sverige

  Att resa

  är något som väldigt många gör årligen. Vissa familjer tycker om att åka på solsemster en gång i året och många ugdomar vill backpacka i Asien under flera månaders tid. Att resa med tåg, båt eller bil är ganska vanligt men att flyga är något som de allra flesta väljer då de ska ut och resa. Att åka flyg är smidigt eftersom man inte behöver tänka på något när man är i planet, och beroende på vart man ska resa så är det relativt billigt att ta flyg. Det finns i dagsläget väldigt många olika flygbolag som är verksamma i olika länder, och i de allra flesta länder. Ett företag som erbjuder sina kunder flygresor via deras hemsida är Seat24 Sverige.

  Kommer flygresan att kosta mer eller mindre hos Seat24 Sverige eller hos något annat företag? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om jag vill lämna in en reklamation till företaget? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner, personer som redan har någon erfarenhet av företaget.

  Mer information Seat24 Sverige

  Företaget är grundat och lanserat under 1989 och är i dagsläget ett av nordens ledande e-handelsbolag inom resor online. Varje år har företaget cirka 12 miljoner kunder och mer än 4 miljoner resor sålda. Hos företaget kan man jämföra upp till 650 flygbolag samt mer än 200 00 hotell och andra semesterbostäder. Seat24 är ett företag som är en del av den svenska Resegruppen AB som i sin tur sedan ägs av Etraveli Group AB.

  Vad erbjuder Seat24 Sverige sina kunder?

  Vill man boka en resa via företaget så ska man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan fylla i varifrån man vill åka och vart samt att man ska fylla i hur många personer det är som ska ut och resa. Inne på företagets första sida kan man även se vilka resor som är populära just nu och även vilka resor som för tillfället erbjuds till extra bra pris. Företaget erbjuder sina flygresor runt om i Sverige men även till länder runt om i Norden och Europa. När det kommer till själva betalningen hos företaget så kan man välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, via faktura eller på delbetalning.

  Seat24 har även ett eget nyhetsbrev. Det kan man prenumerera på för att få information om kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man komma i kontakt med Seat24 Sverige?

  Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller genom att fylla i ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan. Men innan man kontaktar dem kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom all information som finns där för att se om man hittar svaret på sin fråga.

  Har du bokat en resa via Seat24? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Tips på hur man billigt kan boka resor.

  Kristersson om flygresor: "Inte moralisera över folks semestrar" - Nyheterna (TV4)

  Seat24 Sverige
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (4)

  2.4
  25% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2.6
  Tjänst
  rating
  2.6
  Prissättning
  rating
  2.6
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Undvik!

  Oseriöst bolag.

  Av: Martin29-04-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  TJUVAR OCH BEDRAGARE!

  Det absolut sämsta resebyrån i världen! Opilitliga, smiter från sitt ansvar, STJÄL pengar från kunder! Min resa blev avbokad pga Corona. SAS har betalat tillbaka pengar till Seat24 i december 2020 (resan var bokad till juli 2020) - Seat har skickat exakt halva beloppet! Ersättning för den andra resenären har de helt enkelt stulit!!!! 6000 kronor. Jag har ringt i 4 månader nu - indier som knappt gör sig förstådda svarar i deras kundtjänst och säger att det är köer och vätetider och fan och hans moster. Nu har jag vänt mig till Kronofogden.

  Av: Vera Friberg25-04-2021
  Peter26-06-2021

  Håller med ditt inlägg. Seat24 är SKOJARE som lurar kunderna medvetet. Jag har ännu inte efter 7 månader fått tillbaka 10 000 kr pga av inställd resa pga av pandemin. Varning för detta skojarföretag!

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Skämt

  Har inte fått mina pengar tillbaka och det har fått över 1 år!!

  Av: Melisa D31-03-2021
  Andreas26-06-2021

  Instämmer, Seat24 är skojare som LURAR sina kunder. VARNING för Seat24! Har råkat ut för samma sak som du, har ännu inte efter 6 månader fått tillbaka 10 000 kr, skäms!

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  SEAT 24 = NOLL SERVICE

  Har ännu ej fått min resa Belgrad - Stockholm återbetald... vi har väntat över 8 månader... skulle flugit med Air Serbia
  SEAT 24 är ett värdelöst bolag

  Av: Annika Lindmark25-11-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3.5
  rating

  Skriv din egen recension om Seat24 Sverige

  Din recension

  FAQ

  Är Seat24 Sverige ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Seat24 Sverige. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2.4/10, med 25% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Seat24 Sverige?

  Seat24 Sverige är huvudsakligen aktivt i Semestrar & Resorkategorin, mer specifikt inom Flygbiljetter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Seat24 Sveriges webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.