Rayna Tours

Alla recensioner

Rayna Tours

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo DFDS

DFDS

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill fara en gång i året på en solsemses...

Logo Qatar Airways

Qatar Airways

1 recensioner

Att resa är något som väldigt många gör årligen. Vissa familjer tycker om att åka på solsemster en g&a...

Logo Hotel Specials

Hotel Specials

1 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Logo Risskov

Risskov

2 recensioner

Att åka på semester är något som många väljer att göra årligen. Vissa tycker om att åka runt omk...

Rayna Tours

Hur många finns det inte egentligen som gillar att resa resa? Åtminstone har väldigt många ett stort intresse av att åka ut och resa. Oberoende om det handlar om att åka på samma sommarsemester varje år med familjen eller om man vill upptäcka Australien under 6 månaders tid. Att få upptäcka världen och träffa nya personer är något som många får energi av och verkligen är intresserade av. Men hur ska man göra då man bokar en resa? Ska man köpa en resa som ingår i ett helt paket med både hotell och flyg eller ska man tänka på att boka allting skilt? I detta fallet kan man göra helt som man känner för och vad man är mest intresserad av. Är man personen som vill boka flyg och hotell skilt så finns det olika företag och hemsidor som erbjuder hotell, och även företag som erbjuder endast flygresor. Rayna Tours erbjuder online hotellövernattningar, men även biljetter till tex olika evenemang
 
Hur fungerar onlinetjänsten som Rayna Tours erbjuder? Hur ska man göra om man i sista minut måste avboka en resa? Vad ska man tänka på då man väljer att boka via jus denna hemsida? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

Mer om själva företaget Rayna Tours
Under 2006 lanserades och grundades både företaget och tjänsten Rayna Tours. Företaget kommer från Dubai och erbjuder ett flertal resor där men de erbjuder även resor till andra länder och städer. Rayna Tours erbjuder resor och biljetter till evenemang både för privata kunder men även till hela företag och föreningar. 

Vad är det som Rayna Tours erbjuder sina kunder?
Kunderna kan själva välja på vilket språk de vill använda hemsida Rayna Tours, och även i vilken valuta de vill se priserna. Bokningstjänsten kan nås inne på hemsidan där resenären i fråga sedan ska fylla i när hen vill ut och resa, hur många som ska ut och resa och även om hen vill boka en resa som ett helt paket eller endast flyg/hotell. Det är möjligt att avboka resor via Rayna Tours men vid varje bokning så finns det ingående information om det tex är möjligt att göra en avbokning eller ej. 

Rayna Tours erbjuder sina kunder att nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan kunderna kontakta Rayna Tours?
Undrar kunderna över något så kan de nå företagets kundtjänst via e-post, telefon eller via chatten inne på hemsidan. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till.

Har du bokt en resa via Rayna Tours vid någit tillfälle i ditt liv? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om rummen, själva tjänsten och möjligtvis kundtjänsten om du prata med dem. Det är viktigt att vara ärlig i sin recension så att alla får se en rättvis bild av företaget i fråga. 


Tips inför flygresan.