OmdömesStalle

  Recensioner Lufthansa

  Att resa

  är något som de allra flesta tycker om att göra. Vissa tycker om att åka till södern med hela familjen en gång i året medans andra helst vill upptäcka så många länder och platser som möjligt. Men oberoende hur man väljer att resa och vart man väljer att resa så måste man ändå ta sig till det landet dit man vill. Om man vill kan man åka ut på bilsemester och se en massa under vägen och stanna på hotell eller campa. Men man kan även åka tåg eller en av de smidigaste sakerna är att flyga. Att flyga går snabbt och det är relativt billigt beroende på vilket bolag man väljer att flyga med. Det finns många olika bolag i varje land, men ett av de största och kändaste flygbolagen är Lufthansa.

  Är det bekvämt att flyga med Lufthansa och hur mycket packning får man ha med sig? Är flygbiljetterna värda sitt pris och hur är maten ombord? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer information om Lufthansa

  Lufthansa är ett av världens största flygbolag och de har sitt säte i Köln i Tyskland. Företaget är grundat i Tyskland under 1926 och har i dag 120 000 anställda. Lufthansa flyger till 215 olika destinationer i världen och i dagsläget har de en flottstorlek på 282. Lufthansa har även en app man kan ladda ner till mobilen för att smidigt ha sin bokning i mobilen.

  Vad erbjuder bolaget Lufthansa sina kunder?

  Om man vill ut och flyga och man har bestämt sig för att göra det via Lufthansa ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att påbörja sin bokning. I bokningen ska man välja varifrån man vill åka och vart, samt att man ska fylla i datum och hur många personer som kommer att resa. Lufthansa erbjuder inte endast flygresor utan de har även en egen reseguide som man kan gå in och läsa för att få tips och idéer om själva resan och liknande. Man kan även skapa sig ett eget konto på hemsidan för att hålla koll på sina egna bokningar men man kan även samla ihop poäng som man sedan kan använda då man beställer en till resa.

  Hur kan kundtjänsten hos Lufthansa nås?

  Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna och där kan man gå in och läsa om man har några frågor eller funderingar, chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga redan där. Om det skulle vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man av någon annan orsak vill komma i kontakt med kundtjänsten kan man göra det via telefon. Kundtjänsten är öppen alla dagar i veckan men man kan endast prata engelska med dem. Om man av någon anledning är i behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten.

  Har du flugit med Lufthansa? Om du har det kan du skriva en egen recension.


  Tips inför flygresan.

  Flying With LUFTHANSA In All Four Classes: First Class, Business, Premium & Economy

  Lufthansa
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Lufthansa

  Din recension

  FAQ

  Är Lufthansa ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lufthansa. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lufthansa?

  Lufthansa är huvudsakligen aktivt i Semestrar & Resor kategorin, mer specifikt inom Flygbiljetter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lufthansa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.