Lion Alpin

Alla recensioner

Lion Alpin

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels

0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Logo Sunweb Ski

Sunweb Ski

0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Logo Club Med

Club Med

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill ta med sig hela familjen på en solsemester en g...

Lion Alpin

Att resa är en sak som många är intresserade av. Oberoende om det handlar om att åka på samma solsemester varje år med familjen eller om man vill upptäcka Asien under 6 månaders tid. Att få upptäcka världen och träffa nya människor är något som många får energi av och verkligen är intresserade av. Det finns även skilda företag som erbjuder sina kunder just specifika resor som tex skidresor i alperna. Men hur ska man göra då man bokar en resa? Ska man köpa en resa som ingår i ett helt paket med både hotell och flyg eller ska man tänka på att boka allting skilt? I detta fall kan man göra helt som man känner för och vad man är mest intresserad av. Är man personen som vill boka flyg och hotell skilt så finns det olika företag och hemsidor som erbjuder hotell och andra övernattningar. Lion Alpin är en onlinetjänst som erbjuder sina kunder alpresor. 

Hur fungerar själva bokningstjänsten som Lion Alpin erbjuder? Får man det som man förväntar sig eller inte? Vad ska man tänka på då man bokar en skidresa via Lion Alpin? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer info om företaget Lion Alpin
Under 1982 grundades och lanserades verksamheten Lion Alpin som ett samarbete mellan företagen Lion Ferry och Skidexpressen. Efter några års tid som verksamma tog Lion Ferry över hela verksamheten och etablerade då själva varumärket Lion Alpin. Företaget lanserades och är än i dag verksamma i Skandinavien och de erbjuder sina kunder olika typer av alpresor till Alperna som ligger i Österrike och Italien. 

Vad erbjuder Lion Alpin sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan kunderna välja under vilken säsong de skulle vilja åka på en resa till alperna samt att de kan välja varifrån de vill åka samt hur många personer som ska ut och resa. Lion Alpin erbjuder sina kunder resor som är anpassade för familjer, grupper samt par. Lion Alpin har även skapat en egen blogg som kunderna kan finna inne på hemsidan och den bloggen innehåller information som tex erbjudanden, tips på olika resor och resmål samt andra saker man kan göra under en resa. 

Lion Alpin har även ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder som de kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden till inkorgen på e-posten. 

Hur kan kunderna nå kundtjänsten hos Lion Alpin?
Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan kunden kontaktar kundtjänsten kan hen läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om hen hittar svaret på sin fråga redan där. Om kunden känner behovet av att lämna in en reklamation ska hen kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till. 

Har du någon gång varit på en alpresa via Lion Alpin? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om rummen, själva tjänsten och möjligtvis kundtjänsten. 


Video från Alperna.