Skytours

Alla recensioner

Skytours

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Emirates

Emirates

0 recensioner

Flyg bättre – Recension om EmiratesOm företaget Emirates 1985 börjar hela historien om Emirates, då inleddes verksamhet...

Logo TripX

TripX

0 recensioner

”Mer än 100 destinationer” – Recension om TripXOm TripX Att beställa en resa via TripX är lätt, säkert ...

Logo Skyscanner

Skyscanner

0 recensioner

Att resa och att upptäcka världen är en sak som väldigt många tycker om att göra, och en sak som många skulle ...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Skytours

Att resa är något som väldigt många är intresserade av. Vissa personer tycker om att säga upp sig från jobbet för att fara ut på en riktigt långresa i Asien eller Australien, medans andra tycker om att ta familjen med sig ut på en solsemester en gång om året. Det finns många olika sätt att flyga på, man kan åka på bilsemester, åka tåg runt om i hela Europa eller så kan man ta flyget någonstans till varmare breddgrader. Om man vill resa eller boka en flygbiljett förr i tiden var man tvungen att ringa eller besöka ett resebolag för att sedan boka sin resa. Som så mycket annat nuförtiden kan man även boka resor på internet. I Sverige och i världen finns det väldigt många olika flygbolag som säljer flygbiljetter i alla dess olika klasser, och en av dessa hemsidor är Sky-Tours. 

Mer information om Sky-Tours
Sky-Tours är en hemsida och ett företag som drivs av företaget Big Sky Group. Företagets huvudkontor ligger i Andorra och själva verksamheten fungerar som en mindre resebyrå. Sky-Tours ville från början inte bli en otroligt stor resebyrå eftersom de tycker att de stora online företagen som fungerar som en resebyrå är inflexibla, opersonliga och långsamma. De personer som jobbar på företaget Sky-Tours har själva över 40 års erfarenhet inom resebyråverksamheten

Vad kan man hitta hos Sky-Tours
Om man vill boka en flygresa via detta företag ska man börja med att gå in på företagets hemsida. Där kan man välja varifrån man skulle vilja åka och vart, vilket datum resan kommer att ske och även hur många personer som kommer att resa. Om man vill så erbjuder även företaget tjänsten att lägga till en hyrbil då man bokar sin flygresa. På hemsidan kan man läsa information om tex avbeställningsskydd, status på egen bokning, flygbolagets regler och bestämmelser mm. 

När man beställer sin flygresa går det inte att betala senare, hela beloppet måste betalas samtidigt som beställningen sker. Betalningsmetoder som man kan välja mellan på företagets hemsida är olika kreditkort som tex Mastercard, Visa etc eller American Express. Företaget erbjuder även ett avbeställningsskydd, och den kommer att skydda dig om det sker något oväntat på resan som tex sjukdom, skada eller någon katastrof. 

Hur kan man nå Sky-Tours?
Detta företag har en kundbetjäning som pratar fler än bara några språk. Kundtjänsten kan man nå på över 30 olika språk hela världen. Om man har några frågor eller funderingar och vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man antingen göra det via telefon (+376 815 3012) eller via e-post (support@sky-tours.com. Innan man kontaktar företaget och ställer sin fråga kan man alltid gå in på deras hemsida för att läsa igenom all information som finns där, eftersom chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga redan där. 

Har du bokat en resa eller ett flyg med Sky-Tours? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem. Det är alltid bra att dela med sig av sin erfarenhet och åsikter.