jetradar

Alla recensioner

jetradar

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Emirates

Emirates

0 recensioner

Flyg bättre – Recension om EmiratesOm företaget Emirates 1985 börjar hela historien om Emirates, då inleddes verksamhet...

Logo TripX

TripX

0 recensioner

”Mer än 100 destinationer” – Recension om TripXOm TripX Att beställa en resa via TripX är lätt, säkert ...

Logo Skytours

Skytours

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många är intresserade av. Vissa personer tycker om att säga upp sig från jobbet...

Logo Skyscanner

Skyscanner

0 recensioner

Att resa och att upptäcka världen är en sak som väldigt många tycker om att göra, och en sak som många skulle ...

jetradar

Om man ska ut och resa så finns det ju givetvis många olika sätt som man kan resa på. Man kan hoppa i en båt och åka ut på sjön under några veckors tid, man kan fara på en bilsemester med hela familjen och upptäcka hela Sverige uppifrån och ned. Men något som de allra flesta tänker på då de ska ut och resa är ju att man ska flyga flygplan. Det går relativt snabbt och man kommer långt ifrån sitt hem till en helt annan kontinent och ett spännande land. När det kommer till att boka sin flygresa, vad ska man tänka på? Ska man välja en billigare resa eftersom den mellanlandar flera gånger eller är det mer värt att spendera lite mer på resan och komma dit på en gång. När det kommer till att välja sin flygresa å kan ju var och en bestämma själv, Jetradar är åtminstone en hemsida där det är möjligt att jämföra och boka flygresor. 

Flyger dessa plan som Jetrader även erbjuder till och från Sverige, eller erbjuder de sina resor mycket längre bort? Kommer priserna att vara förmånliga som företaget erbjuder, eller kommer jag att hitta resor till ett bättre pris hos någon annan hemsida? Se vad andra människor tycker om detta företag genom att läsa deras ärliga recensioner inne hos oss. 

Mer info om Jetradar
Jetradar är ett företag som har sitt huvudkontor och säte i Thailand men de har även andra kontor runt om i världen som tex i Ryssland och Kina. Der arbetar en hel del människor på företaget och de driver en hemsida som gör det möjligt att jämföra priser på olika flygbiljetter och även bolag. Jetradar erbjuder prisjämförelser mellan 1044 olika flygbolag och för att jämföra olika resor behöver man endast gå in på deras hemsidan och fylla i varifrån man reser och vart man ska. Jetradar har även en egen app som kan laddas ner till mobilen eller surfplattan för att jämföra resor där via. 

Det som Jetradar erbjuder
På hemsidan ska resenären fylla i vaifrån som hen kommer att börja resa och även vart hen skulle vilja flyga. Det är även möjligt att välja hur många personer som ska ut och resa. Via Jetradar är det inte endast möjligt att jämföra priser på flygresor, utan de erbjuder även en tjänst som jämför priserna på olika hotellrum eller andra övernattningar. Inne på hemsidan är det möjligt att se vart det är möjligt att boka en resa och några populära resmål är tex: UK, Ryssland, Mexiko, Thailand osv. Jetradar har en kundtjänst som kan nås på ett sätt och det är via e-post. 

Tankar och åsikter om Jetradar
Hr du valt att jämföra dina flygresor via Jetradar? Om har det kan du väl berätta för oss vad du tyckte om själva företaget och jämörelsetjänsten. Om du verkligen fick många olika prisalternativ då du bokade din resa eller inte. Berätta även om du tror att du kommer att använda denna tjänsten igen eller inte vid ett annat resetillfälle. 


Tips om man ska resa själv.