OmdömesStalle

  Recensioner Hotelopia

  Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en veckas tid. Medans andra gör kortare resor fler gånger per år i samband med tex jobbet. men oberoende vart eller hur man väljer att resa så måste man hitta en plats att bo på under tiden då man är borta, det första valet man oftast så tänker på är att bo på hotell. Det finns många olika företag som erbjuder olika hotell och boenden, och man kan antingen boka ett hotell genom att ringa företaget eller så kan man boka boendet smidigt via företagets hemsida. Ett företag som erbjuder sina kunder boenden och hotellrum är Hotelopia.

  Är rummen fräscha och snygga om man bokar via Hotelopia? Kommer man att bli nöjd med kundtjänsten om man kontaktar företaget och hur är det med att göra returer om man vill göra det? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Historien om Hotelopia

  Företaget har sitt säte i Mallorca i Spanien och de är en del av Hotelbeds vilket är ett ledande företag inom resebranschen i Europa. Hotelopia erbjuder övernattningar och hotellrum både inom och utanför Europa och de levererar sina tjänster till cirka 30 miljoner kunder i 180 olika länder. Genom Hotelopia är det möjligt för resenärer att boka 94 000 olika lägenheter och hotell.

  Semestrar 2006 20012

  Vad som Hotelopia erbjuder sina kunder

  Då kunde går in på hemsidan för att sedan göra sin bokning kan hen välja vilket datum de ska ut och resa, vart de vill och resa och även hur många personer det är som ska ut och resa. Personen i fråga som använder hemsidan kan välja på vilket språk hen vill använda den och även i vilken valuta hen vill se priserna. Det är möjligt för resenären att avboka sin resa och sedan få sina pengar tillbaka. För att göra det ska kunden först söka upp sin resa som hen bokat och sedan välja avbokning alternativet. Efter det betalat Hotelopia tillbaka pengarna till kunden till samma bankkort som användes då bokningen gjordes.

  Hotelopia har även ett eget nyhetsbrev som kunder kan prenumerera på för att få info om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan Hotelopia kontaktas?

  Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på frågan redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till.

  Har du bokat hotell eller annan övernattning via Hotelopia? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om rummen, själva tjänsten och möjligtvis kundtjänsten. Kom ihåg att vara ärlig i din recension eftersom det kan hjälpa företaget i fråga och även framtida kunder.


  Tips på hur man reser med hund.

  Hotelopia
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Hotelopia

  Din recension

  FAQ

  Är Hotelopia ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Hotelopia. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Hotelopia?

  Hotelopia är huvudsakligen aktivt i Semestrar & Resor kategorin, mer specifikt inom Billiga Semestrar, Specialresor, Stadsresor. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hotelopia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.