OmdömesStalle

  Recensioner Bravofly

  Att resa

  är en sak som många är intresserade av. Oberoende om det handlar om att åka på samma solsemester varje år med familjen eller om man vill upptäcka Asien under 6 månaders tid. Att få upptäcka världen och träffa nya människor är något som många får energi av och verkligen är intresserade av. Men hur ska man göra då man bokar en resa? Ska man köpa en resa som ingår i ett helt paket med både hotell och flyg eller ska man tänka på att boka allting skilt? I detta fall kan man göra helt som man känner för och vad man är mest intresserad av. Är man personen som vill boka flyg och hotell skilt så finns det olika företag och hemsidor som erbjuder hotell, andra typer av övernattningar och även flygresor. Ett av dessa företag är Bravofly.

  Hur fungerar onlinetjänsten som Bravofly erbjuder? Får man det som man förväntar sig eller inte? Vad ska man tänka på då man bokar övernattning via Bravofly? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Info om företaget Bravofly

  Företaget och själva tjänsten har varit verksamma på marknaden sedan 2004 och de fungerar som en sökmotor där kunder och resenärer kan hitta både flyg och hotell. Företagets huvudkontor ligger i Schweiz och deras tjänster kan användas på 15 olika språk i 35 olika länder. Varje år bokar cirka 10 miljoner kunder någon typ av flygresa eller hotellövernattning via Bravofly. Företagets tjänst kan användas både online via webbläsaren på datorn med de har även en applikation som kan laddas ner till plattan eller mobilen.

  Vad erbjuder Bravofly sina kunder?

  Inne via företagets sökmotor kan resenärer välja om de vill boka endast en flygresa, endast en hotellövernattning eller en kombination mellan de båda. I sökmotorn är det möjligt att fylla i hur många personer som ska ut och resa, när kunden i fråga ska ut och resa och även i vilken klass hen vill flyga (ekonomi – första klass).

  Bravofly har även en annan sökmotor vilket gör det möjligt för personer att hyra en bil via dem. själva biluthyrningen sker på en annan hemsida och i dag har de samarbeten med 900 olika bolag i 160 länder runt om i världen.

  Ett nyhetsbrev erbjuder Bravofly sina kunder så att de kan prenumerera på det och sedan få information om kampanjer och andra erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan kunderna kontakta Bravofly?

  Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till.

  Har du bokat hotell eller en flygresa via Bravofly? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om rummen, själva tjänsten och möjligtvis kundtjänsten.


  Tips om man ska resa själv.

  VLOGG - Familjen Åkerstrand Semestrar i Skåne Del 2!

  Bravofly
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  2.8
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  5
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Lögnare och OCKRARE.

  Meddelade att flygbolaget ställt in flyget för samtliga recenärer vilket var lögn. Påstod också att de inte kan betala tillbaka biljetten innan flygbolaget godkänt, ca 2 månader, även detta lögn. Har nu bokat samma biljett igen direkt från flygbolaget 1200 kr billigare än Bravofly nu. Just det, de säljer fortfarande biljetter till det påstått inställda flyget, nu för 1500 kr dyrare. Jävla bluffbolag.

  Av: Helene Ängehagen 10-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Booked flight cancelation

  I have booked a flight via Bravofly and was charched for that after couple of hours I recieved en email which said that they canceled my booking because of some anormal issues. They will pay my maney back within 3 weeks. I reckon that the price of the ticket was too low thats why they cancel the booking afterwards which in not my f.king problem and will never buy anything from them again

  Av: Ali Duser16-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3.5
  rating

  Skriv din egen recension om Bravofly

  Din recension

  FAQ

  Är Bravofly ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Bravofly. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2.8/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Bravofly?

  Bravofly är huvudsakligen aktivt i Semestrar & Resor kategorin, mer specifikt inom Billiga Semestrar, Stadsresor, Flygbiljetter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bravofly gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.