OmdömesStalle

  Recensioner Booking.com

  Hotell, hem och allting där emellan. Recension om Booking.com

  Om Booking.com

  1996 i ett litet kontor i Amsterdam grundades Booking.com tack vara en enda man med en god ide. Företaget har redan sedan start trott på kraften bakom nyfikenhet, inlärning och experimentering. Med exakt de tankarna har Booking.com gått från att ha varit ett litet start-up företag i Holland till ett av världens största e-handelsbolag. Booking är ett dotterbolag till Booking Holdings inc och bolaget har idag 198 kontor i 70 olika länder med över 17 000 anställda i hela världen. Webbplatsen och mobilappar finns tillgängliga på över 40 språk. Varje dag är det över 1,5 miljoner rums nätter som bokas via hemsidan. Booking.com investerar i den digitala teknologin som gör det lättare att resan, eftersom visionen de strävar efter är att göra det möjligt för alla att upptäcka världen.
  Booking.com bryr sig mer om att nå framgång tillsammans som ett team och inte individuellt, de är stolta över vad de lyckats åstadkomma tillsammans och glada att lägga egna ambitioner åt sidan. Bolaget står för att vara öppensinnade och vänliga för att uppnå den bästa kundbetjäningen som möjligtvis går, deras största fiende är arrogans.

  Vad gör Booking.com

  På Booking.com finns världens största utbud med fantastiska ställen att bo på och det sammankopplas med resenärer. Du kan bo på tex. semesterhem, lägenheter, 5-stjärninga lyxhotell, familjeägda bed&breakfast, trädkojor och till och med igloon. Du kan boka det perfekta semesterboendet oberoende om det gäller arbete eller fritid, utan bokningsavgifter och prismatchning. Via Booking plattformen, som är internetbaserad kan reseleverantörer marknadsföra, annonsera eller sälja sina tjänster eller produkter. I alla priser på dina resor är momsen och alla andra skatter och avgifter inräknade. När du gör en bokning ingår du ett avtal med leverantören. Booking har en booking assistant som hjälper dig ändra och hantera kommande vistelser, du kan få hjälp av den genom att fråga frågor som tex angående en extrasäng, parkeringsplats eller in/ut checkningstider. Booking assistenten är helt gratis att använda men måste vara kopplad till internet.

  Booking har ett program för affiliatepartners vilket innebär att de kan börja tjäna provision på bokningar som görs via sin webbplats, med ett stort urval av anpassningsbara alternativ kommer du att hitta något som passar för just ditt varumärke eller webbplats. Du som affiliatepartners kan alltid välja vilka boenden som skall synas på dina sidor, om det är över hela världen, bara i ett visst område eller något annat som passar just din sidas innehåll. Med hjälp av Bookings partnerplattform kan du lätt hålla koll och granska dina intäkter.

  Hur hanteras reklamationer hos Booking.com?

  Kundtjänst finns tillgänglig dygnet runt och kan hjälpa dig på 40 olika språk, man kan även kontakta dem via telefon eller e-post. Ifall du ångrar dig om ett boende du har bokat kan du alltid avboka, det är boendet som bestämmer sina egna avbokningsavgifter och de informerat om dessa i sina avbokningsvillkor.

  Dina åsikter om Booking.com

  Skriv gärna en egen recension så att andra även kan få ta del av dina tankar och åsikter.

  Lev nyfiket, en video som visar vad Booking.com har att erbjuda.

  Booking.com
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (3)

  4.6
  67% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  4
  Tjänst
  rating
  4.6
  Prissättning
  rating
  4.6
  Leverans
  rating
  4.6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Lätt och snabbt

  Jag bokade ett hotell för min semester från min telefon. Det var allt super-snabb och enkel process.

  Av: Matteo07-05-2019
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  9.5
  rating

  Vilket skit företag

  Man kommer inte åt deras kundtjänst och inget går att ändra. Vilket jävla företag!

  Av: John Staberg15-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Dålig finstilt info på det billigaste alternativet! Går inte ens att få ett kvitto! Inte heller ett intyg att jag avbokat hotellet (enbart avboka! Inget med återbet)

  Har alltid bokat mina hotell med Booking och jag reser mycket.
  Bokade i början av mars -20 ett hotell på Phu Qouc.
  Det var ej återbetalningsbart. Det var ok.

  Såg de andra alternativen, dyrare, men de var oxå ej återbetalningsbara.

  Sedan stängde Vietnam gränsen för svenskar.

  Begärde då ett intyg från Booking att jag avbokat resan. (Bad inte om återbetalning)

  Det kunde de inte göra!!!!! Ett intyg!!!!!
  Anledningen är att jag bokat ”Booking Basic”!

  Hur ska jag veta att det är ”Booking Basic”, det står ingenstans!
  Hade jag valt det 1000 kr dyrare alternativet, då var det inte ”Booking Basic” o jag hade kunnat få ett intyg på att jag avbokat!!!!

  Sååå dålig information.
  I dessa Coronatider måste de uppdatera sina regler och kunna skicka ett mail, med texten: bokningen är avbokad.

  Kommer inte att boka med dom igen!
  Har stått mig dyrt!
  Så se upp med att det finns extra dåliga restriktioner med det billigaste alternativet!
  Allt för att det ska bli dyrare och få in mer pengar! Dåligt!!

  Av: Eva Brannäs13-03-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Booking.com

  Din recension

  FAQ

  Är Booking.com ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Booking.com. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4.6/10, med 67% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Booking.com?

  Booking.com är huvudsakligen aktivt i Semestrar & Resor kategorin, mer specifikt inom Billiga Semestrar, Specialresor, Stadsresor, Sol & All-Inclusive, Gruppresor, Flygbiljetter, Biluthyrning, Flygplatsparkering & Transfer. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Booking.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.