Scandinavian Outdoor

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Scandinavian Outdoor kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Scandinavian Outdoor:

TrustPilot (2)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Scandinavian Outdoor har en returpolicy där kunden står för returkostnaden vilket kan vara en nackdel för vissa kunder (71%). Det finns höga returkostnader till Finland och en kund rapporterade att de fick en fel färg på sin Kånken Magväska (67%). Dessutom måste kunden betala själv för retur vilket kan vara en besvikelse för vissa (75%). En annan nackdel är den dyra returfrakten och höga returkostnaderna (79%). Sammantaget har många kunder kritiserat Scandinavian Outdoors usla returpolicy.

“Fraktkostnader skiljer sig från Scandinavien”

“Inget gratis returfrakt”

👍 0   👎 7

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Henrik - 23 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Baserad i Finland
  • Fraktkostnader skiljer sig från Scandinavien
  • Dyra fraktkostnader
  • Inget gratis returfrakt