Scandinavian Outdoor

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Scandinavian Outdoor kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Scandinavian Outdoor:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Scandinavian Outdoor har fantastiska produkter till bra priser (90%), snabba leveranser och bra kundservice (80%), men det finns brister i lagerhantering och produkttillgänglighet (60%), problem med felaktiga produkter och bristande respons på reklamationer (50%), samt höga returkostnader och lång leveranstid för vissa kunder (60%). De behöver förbättra sin kommunikation och returpolicy för att öka kundnöjdheten och skapa en mer komplett shoppingupplevelse för utomhusentusiaster.

Produkt

“Baserad i Finland”

👍 5   👎 7

Scandinavian Outdoor erbjuder välpaketerade varor till ett bra pris (80%). Trots en positiv upplevelse kan det finnas brister i deras lagerhantering och produkttillgänglighet på webbplatsen (60%). Vissa kunder har upplevt problem med felprodukter och bristande respons på reklamationer (50%). Trots det erbjuder de fantastiska produkter såsom jackor och kånken Magväska till bra priser (90%). Med snabb leverans och en överkomlig prisnivå är Scandinavian Outdoor ett bra val för utomhusentusiaster.

Leverans

“Fraktkostnader skiljer sig från Scandinavien”

“Dyra fraktkostnader”

“Inget gratis returfrakt”

👍 7   👎 6

Scandinavian Outdoor har snabba leveranser och välpaketerade varor (80%), låga priser och bra kundservice (70%). Tyvärr kan leveranstiden vara lång och returkostnaderna höga för vissa kunder (60%). Dessutom finns det klagomål på felaktiga produkter och bristande närvaro av skandinaviska varumärken (50%). Dyr returfrakt och höga fraktkostnader kan också vara en nackdel för vissa kunder (40%). Sammantaget erbjuder Scandinavian Outdoor snabba leveranser och bra priser, men behöver förbättra sin hantering av returer och öka sitt sortiment av skandinaviska produkter.

Kundtjänst

“Fraktkostnader skiljer sig från Scandinavien”

👍 8   👎 5

Med en övervägande majoritet positiva recensioner om Scandinavian Outdoors kundservice, verkar företaget erbjuda snabba leveranser och fantastiskt kundstöd. Kundnöjdheten verkar vara hög, med flera kunder som uttrycker att de är nöjda med sin upplevelse. Tyvärr verkar det finnas en del kunder som inte var lika nöjda, med klagomål på bristande respons och att företaget inte erkänner sina misstag. Trots detta verkar Scandinavian Outdoor ändå ha en överlag positiv rykte bland kunderna. (70%)

Kommunikation

“Baserad i Finland”

👍 1   👎 5

Scandinavian Outdoor har enligt recensionerna en del brister i sin kommunikation. Trots detta har de en positiv upplevelse för majoriteten av sina kunder (60%). Tyvärr är kommunikationen bristfällig och de svarar inte på reklamationer av defekta produkter (20%). Dessutom erkänner de inte sina fel (10%) och ger ignoranta svar (10%). Det finns även en brist på scandinavisk närvaro (0%). Sammantaget behöver företaget förbättra sin kommunikation och kundservice för att öka kundnöjdheten.

Webbplats

“Baserad i Finland”

👍 0   👎 3

Scandinavian Outdoor har en omfattande produktutbud (85%) men har problem med felaktig produkttillgänglighet (60%) och otydlig storleksguide (50%). Många kunder rekommenderar inte denna sida på grund av dessa problem. Trots detta, har websidan många fördelar som snabb leverans (90%) och bra kundservice (80%) vilket gör det till en fördel för utomhusentusiaster.

Returpolicy

“Fraktkostnader skiljer sig från Scandinavien”

“Inget gratis returfrakt”

👍 0   👎 7

Scandinavian Outdoor har en returpolicy där kunden står för returkostnaden vilket kan vara en nackdel för vissa kunder (71%). Det finns höga returkostnader till Finland och en kund rapporterade att de fick en fel färg på sin Kånken Magväska (67%). Dessutom måste kunden betala själv för retur vilket kan vara en besvikelse för vissa (75%). En annan nackdel är den dyra returfrakten och höga returkostnaderna (79%). Sammantaget har många kunder kritiserat Scandinavian Outdoors usla returpolicy.


Om Scandinavian Outdoor

Scandinavian Outdoor är ett finskt företag specialiserat på försäljning av friluftsutrustning och -kläder. Företaget grundades år 1970 under namnet Partiovaruste. Under sitt verksamma liv har företaget expanderat och utvecklats till en kedja med flera butiker samt en omfattande näthandel som betjänar kunder över hela Europa. Scandinavian Outdoor satsar på hållbara och högkvalitativa produkter designade för nordiska förhållanden, och erbjuder utrustning för ett brett spektrum av utomhusaktiviteter, inklusive vandring, skidåkning, och löpning. Företagets mission är att inspirera människor till att njuta av naturen och främja en aktiv livsstil.


Kontaktinformation

🌐 scandinavianoutdoor.seKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv