Scandinavian Outdoor

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Scandinavian Outdoor kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Scandinavian Outdoor:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Scandinavian Outdoor har snabba leveranser och välpaketerade varor (80%), låga priser och bra kundservice (70%). Tyvärr kan leveranstiden vara lång och returkostnaderna höga för vissa kunder (60%). Dessutom finns det klagomål på felaktiga produkter och bristande närvaro av skandinaviska varumärken (50%). Dyr returfrakt och höga fraktkostnader kan också vara en nackdel för vissa kunder (40%). Sammantaget erbjuder Scandinavian Outdoor snabba leveranser och bra priser, men behöver förbättra sin hantering av returer och öka sitt sortiment av skandinaviska produkter.

👍 7   👎 6

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.