Scandinavian Outdoor

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Scandinavian Outdoor kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Scandinavian Outdoor:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Med en övervägande majoritet positiva recensioner om Scandinavian Outdoors kundservice, verkar företaget erbjuda snabba leveranser och fantastiskt kundstöd. Kundnöjdheten verkar vara hög, med flera kunder som uttrycker att de är nöjda med sin upplevelse. Tyvärr verkar det finnas en del kunder som inte var lika nöjda, med klagomål på bristande respons och att företaget inte erkänner sina misstag. Trots detta verkar Scandinavian Outdoor ändå ha en överlag positiv rykte bland kunderna. (70%)

“Fraktkostnader skiljer sig från Scandinavien”

👍 8   👎 5

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Henrik - 22 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Baserad i Finland
  • Fraktkostnader skiljer sig från Scandinavien
  • Dyra fraktkostnader
  • Inget gratis returfrakt